TNK FLEX este scaunul de birou care iti anticipeaza toate miscarile. Confortabil si intuitiv – respecta principiile ergonomice la locul de munca.

Tnk Flex

Fata de scaunele clasice de birou, TNK FLEX aduce doua noutati fundamentale care au ca tinta revolutionarea mobilierului de birou prin designul sau ergonomic bazat pe sustinerea si interactiunea cu utilizatorul.

Pornind de la ideea pozitiei confortabile si stabile a utilizatorului, designerul Marcelo Alegre de la Actiu a creat un raspuns inteligent al spatarului care se adapteaza miscarii utilizatorului, ajustandu-se automat fara ajutorului vreunui mecanism.

Structura sustinatoare a scaunului TNK FLEX rezulta din spatarul perfect adaptabil (inaltime, inclinare, torsiune) care ofera libertate completa de miscare, mentinand in orice moment pozitia corecta din punct de vedere ergonomic.

Tnk Flex

Cu un nivel tehnologic ridicat, care iti anticipeaza intuitiv exigentele, scaunul de birou TNK FLEX se adapteaza la morfologia si miscarile corpului uman si ajusteaza spatarul si sezutul ca si cum ar fi o a doua ta piele. In plus, este certificat pentru utilizarea intensiva 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Toate aceste aspecte il recomanda ca fiind alegerea optima pentru munca la birou.

Sistemul sincronizat de inclinare a spatarului ofera posibilitatea ajustarii unghiului maxim de inclinare in 4 pozitii care pot fi blocate de catre utilizator.

Sezutul este special proiectat cu camere de aer, pentru a imbunatati confortul, flexibilitatea si distributia optima a presiunii, iar straturile flexibile reduc presiunea asupra muschilor oferind utilizatorului pozitia corecta de sedere.

Deoarece nevoile si preferintele clientilor  sunt pe primul loc, scaunul TNK Flex este complet personalizabil fiind disponibil tapitat in piele sau cu material textil intr-o gama variata de texturi si culori.

German Design Award 2018

Ca recunoastere a performantelor tehnologice ridicate, scaunul TNK FLEX a primit recent unul din cele mai prestigioase premii in domeniul designului, German Design Award 2018, premiu recunoscut la nivel mondial in sectorul scaunelor de birou.

Poti sa-i descoperi toate functionalitatile aici. Iar daca vrei sa-l comanzi il gasesti la noi. Chairry este unic distribuitor Actiu pe piata din Romania.

Articole similare