Nu toți angajații pot lucra de acasă. Provocările țin de asigurarea liniștii și a unui mediu productiv, în care responsabilitățile familiale și cele profesionale nu se întrepătrund. Un spațiu dedicat muncii vine cu multiple beneficii, iar unele hoteluri deja au mizat pe acest lucru, pregătind pachete de servicii complexe special create pentru cei care trebuie să lucreze la biroul de acasă. Sau de la hotel.

Adaptarea spațiilor hoteliere pentru conceptul „work from hotel”

Flexibilitatea și capacitatea de adaptare sunt elemente cheie în vremurile în care trăim. Lanțuri hoteliere de renume oferă servicii premium asigurând un spațiu liniștit, confort specific lucrului la birou, internet de mare viteză, loc de parcare și chiar echipamente tehnice. Toate acestea, vin la pachet cu cafea, discount pentru servirea mesei la restaurant și acces la sala de sport. Rezervarea se poate face cu ușurință, strict pentru orele de lucru.
Ideea este simplă. Se pleacă de la spațiul existent, se ia în calcul faptul că din cauza pandemiei, camerele nu sunt ocupate decât la o fracțiune mică din capacitate și cu creativitate se încearcă păstrarea optimismului prin readaptare. Sunt luate în considerare detalii privind reamenajarea camerelor și a spațiilor comune, precum lobby sau restaurantul.

Camere de lucru încăpătoare cu birouri spațioase și scaune comode

Spaţiile hoteliere se reinventează și devin multifuncţionale pentru a oferi clienţilor un comfort cât mai mare în raport cu nevoile pe care le au în prezent.
Astfel, camera de hotel poate include si un birou spaţios şi un scaun ergonomic, care pe lângă privelişte, lumina sau plantele din încăpere, vor contribui la crearea un ambient confortabil, primitor și productiv totodată.

Pe site-ul nostru găsiţi birouri moderne și scaune comode, reglabile, ideale pentru a se potrivi oricărui stil și design, fiind disponibile într-o multitudine de finisaje și culori. Astfel, clienții se vor simți confortabil și vor petrece cât mai mult timp de calitate în hotelul vostru.

Cafeneaua, restaurantul, lobby – productivitate în lucrul remote

Atunci când sunt reamenajate spaţiile comune din HORECA, în acord cu noua realitate, se ţine cont de distanţarea socială şi de asigurarea circuitelor, astfel încât să fie evitate aglomerările. În acest context, este importantă folosirea unui mobilier flexibil, versatil care să poată fi tansportat şi reconfigurat cu uşurinţă.

Una din soluţii e utilizarea canapelelor modulare, care pot fi folosite de un număr variabil de persoane, în funcţie de modul în care pot fi aranjate. De asemenea panourile de protecție mobile pot ajuta la delimitarea spațiilor din încăpere.

reamenajare horeca in contextul covid

Scaun modern fara brate SM 405

Acest model de scaun este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Scaun modern, fara brate, din polipropilena intarita cu fibra de sticla, disponibil intr-o gama variata de culori. Protectie UV si tratament antistatic pentru a facilita curatirea. Optional sezutul poate fi captusit cu poliuretan sau captusit si tapitat. Poate fi stivuit pana la maxim 6 unitati. Scaun premiat cu RedDot design Award in anul 2015.
Citește mai mult

Masa cafeterie M 319 B

Masa destinata zonelor de cafeterie sau spatiilor de intalnire si relaxare. Blatul poate fi rotund sau patrat si este disponibil in MFC de 25 mm grosime (finisaj alb, negru, castan sau nuante diferite de stejar), Compact laminat de 13 mm grosime (finisaj alb sau negru) sau Sticla (finisaj alb, negru sau sablat). Picior columnar de Ø60 mm confectionat din aluminiu (2 mm grosime), disponibil in alb, argintiu sau negru. Baza cu 4 picioare in cruce din aluminiu injectat, disponibil in finisaj alb, arginitiu, negru sau polisat. Disponibil optional - rotile negre. Modele si dimensiuni disponibile: - H 40 cm: PC24 Ø80 cm, PC25 Ø100 cm - H 74 cm: PC26 Ø60 cm, PC27 Ø80 cm, PC28 Ø100 cm, PC29 80x80 cm - H 110 cm: PC02 Ø60 cm
Citește mai mult

Masa intalnire office MO 001 B

Masa pentru intalniri cu blat melaminat in diferite finisaje. Picioare metalice cu profil patrat 50x50 mm si structura interna din teava de otel de 30x30 mm, finisate prin vopsire epoxidica in alb, negru, aluminiu , crom sau imitatie lemn. Modele si marimi disponibile: - Mese cu inaltimea de 100 cm: PM64 80x160 cm, PM46 100x200 cm, PM44 160x160 cm - Mese cu inaltimea de 74 cm: PM40 140x140 cm
Citește mai mult

Scaun inalt, fix de bar SB 565 B

Scaun inalt, fix, modern. Scaun de bar cu scoica din polipropilena intarita cu fibra de sticla, disponibila intr-o gama larga de culori. Scoica este disponibila in varianta netapitata, cu sezutul tapitat sau complet tapitata intr-o gama variata de materiale si culori. Baza sezutului este injectata cu aluminiu. Picioare conice din lemn de fag disponibil in finisaj natural sau vopsit in negru. Prevazut cu suport metalic pentru picioare.
Citește mai mult

Canapea 2 locuri FC 558 B

Canapea cu 2 locuri, confortabila. Structura metalica finisata cu vopsea epoxidica in alb, negru sau argintiu, peste care este injectata spuma poliuretanica flexibila, tapitata intr-o gama larga de materiale si culori. Picioare piramidale, turnate in aluminiu si finisate cu vopsea epoxidica in alb, negru sau argintiu.
Citește mai mult

Taburet tapitat colorat FC 572 D

Pouf colorat, confortabil. Taburet cu structura interioara din lemn captusit cu poliuretan flexibil si tapitat intr-o gama variata de materiale si culori. Picioare metalice, prevazute optional cu role. Se poate folosi in combinatie cu canapelele modulare FC 572 A-C.
Citește mai mult

Masuta de cafea M 224 C

Masuta de cafea cu structura din aluminiu extrudat si picioare din aluminiu injectat, finisate prin vopsire epoxidica in alb, negru sau argintiu. Blatul patrat sau dreptunghiular este disponibil in melamina (19 mm grosime, finisat in alb sau nuanta de stejar, castan sau frasin), compact HPL (13 mm grosime, finisat in alb sau nuanta de castan), sticla (10 mm grosime, cu finisaj alb sau negru).. Modele si marimi disponibile: - LNM02 66x132 cm, LNM03 90x90 cm
Citește mai mult
reamenajare horeca in contextul covid

Canapea modulara pentru sali de asteptare FC 558 C

Canapea recomandata pentru spatiile de asteptare. Canapea modulara cu structura metalica finisata cu vopsea epoxidica in alb, negru sau argintiu, peste care este injectata spuma poliuretanica flexibila, tapitata intr-o gama larga de materiale si culori. Picioare piramidale, turnate in aluminiu si finisate cu vopsea epoxidica in alb, negru sau argintiu. Modulele sunt disponibile in varianta cu sau fara spatar, cu 1 sau 2 locuri. Module si dimensiuni disponibile: Cu 1 singur loc: - modul fara spatar H 44.3 cm: LG11 67x67 cm - modul cu spatar H 77.2 cm: LG12 67x67 cm - modul coltar, reversibil H 77.2 cm: LG13 67x67 cm - modul cu brate H 77.2 cm: LG13 67x67 cm Cu 2 locuri: - modul fara spatar H 44.3 cm: LG21 67x134 cm - modul cu spatar H 77.2 cm: LG22 67x134 cm - modul coltar, reversibil H 77.2 cm: LG23 67x134 cm - modul cu brate H 77.2 cm: LG23 67x134 cm
Citește mai mult

Scaun de birou cu baza rotativa SO 341 A

Acest model de scaun este proiectat pentru spații moderne. Scaun de birou fara brate, cu inaltime reglabila. Scoica din polipropilena injectata cu fibra de sticla este disponibila intr-o gama variata de culori. Baza rotativa cu sistem de revenire automata are patru picioare turnate in aluminiu prevazute cu role si e disponibila in finisaj alb, agintiu sau negru. Optional, sezutul poate fi captusit cu spuma poliuretanica tapitata.
Citește mai mult

Canapea modulara FC 572 B

Canapea confortabila, potrivita salilor de asteptare. Canapea modulara cu structura interioara din lemn captusit cu poliuretan flexibil si tapitat intr-o gama variata de materiale si culori. Picioare metalice de 15 cm inaltime. Fiecare modul are 4 picioare din otel pliat vopsit in negru. Modulele curbate includ un picior aditional pentru asigurarea stabilitatii. Disponibile optional: masuta auxiliara atasata cu picior metalic si blat rotund din compact laminat Ø25 cm, picioare conectoare. Module si marimi disponibile: Module fara spatar (H 43): – Modul drept F41 110x64.3 cm – Module simetrice curbe: F42 45x102,7 cm, F43 64.3x129.9 cm – Module asimetrice curbe dreapta/stanga: F44/F45 45/64.3x117.1 cm Module cu spatar (H 68): – Modul drept F51 110x64.3 cm – Module simetrice curbe: F52 45x102,7 cm, F53 64.3x129.9 cm – Module asimetrice curbe dreapta/stanga: F54/F55 45/64.3x117.1 cm
Citește mai mult

Taburet tapitat colorat FC 572 D

Pouf colorat, confortabil. Taburet cu structura interioara din lemn captusit cu poliuretan flexibil si tapitat intr-o gama variata de materiale si culori. Picioare metalice, prevazute optional cu role. Se poate folosi in combinatie cu canapelele modulare FC 572 A-C.
Citește mai mult

Să reconfigurezi spațiile poate fi o adevărată provocare, mai ales atunci când vrei să răspundă tuturor necesităţilor și solicitărilor pentru a crea o experienţă completă vizitatorilor tăi.

Pentru aceasta consultanţii noştri specializaţi vă stau la dispoziţie oricând, cu soluţii de amenajare flexibile prin care să puteţi valorifica fiecare centimetru al locaţiei.

Cu ce vă putem ajuta?

Articole similare