E momentul perfect pentru achiziţionarea şi reîmprospătarea moblierului pentru terasă şi piscină, pentru că acum sunt preţurile cele mai bune. În plus, este timp suficient pentru amenajare, astfel încât atunci când va fi posibil, să îţi încânţi clienţii cu ambianţa primitoare pe care o creezi.

Când este vorba despre relaxare şi evadarea din rutina zilnică, un şezlong comod poate fi tot ce ai nevoie într-o zi însorită. Clienţii se reîntorc cu plăcere în locaţiile în care se simt bine.

Dacă te gândeşti să îţi achiziţionezi şezlonguri noi, sunt câteva aspecte esenţiale de care trebuie să ţii cont pentru a alege modelul potrivit. Oferta de şezlonguri de pe chairry.net este diversă tocmai pentru răspunde tuturor cerinţor, iar noi îţi stăm la dispoziţie pentru a te ajuta să iei decizia cea mai bună.

Cum aleg cel mai bun şezlong?

Găseşti aici o listă cu cele mai importante chestiuni de care trebuie să ţii cont atunci când alegi un şezlong.

1. Şezlongurile ideale pentru HoReCa: stivuibile, rezistente şi uşor de întreţinut

Nu ocupă spaţiu prea mare în extrasezon şi sunt uşor de manevrat.

Rezistenţa se referă atât la materialele din care sunt realizate ce permit utilizarea pe timp îndelungat, cât şi la fiabilitatea în faţa provocărilor meteorologice – soare, ploi, atmosferă umedă.

şezlong piscinăŞezlongul PP 064. Ţi-ar plăcea alb sau culoarea lemnului? Vezi detalii aici

2. Şezlongurile ideale pentru clienţi:  extra confortabile

Cât de plăcut este să te relaxezi pe un şezlong ce îţi permite să te aşezi sau să te ridici cu uşurinţă, sau care are mai multe trepte de înclinare atât pentru momentele în care faci plajă, dar şi pentru cele în care citeşti sau doreşti să te socializezi cu cei din jur.

Şi dacă este plăcut la atingere, moale, parcă clientului nu-i mai vine să plece. Relaxarea pe şezlong devine un capriciu pe care nu şi-l poate refuza, aşa că revine ori de câte ori vrea să se simtă minunat.

şezlong plajă pliabilSezlong plajă PP 044, confortabil, ţesătură cu rezistenţă UVA şi protecţie antibacteriană de lungă durată Vezi detalii aici

Contactează-ne şi povesteşte-ne care sunt calităţile pe care trebuie să le aibă şezlongurile ideale pentru piscina, terasa sau gradina ta! Suntem aici pentru a găsi cea mai bună ofertă personalizată!

3. Aspectul

Materialele din care este realizat şezlongul şi designul trebuie să se potrivească întregului ambient pentru a crea o atmosferă unitară, primitoare şi relaxantă.

Găseşti şezlonguri cu modele clasice sau moderne, cu cadre din aluminiu, sau din răşină sintetică din polipropilenă. Poţi alege o cromatică intensă, în contrast, sau tonuri neutre, liniştitoare.

şezlong modernSezlong modern ergonomic PP 099, din aluminiu îmbunătăţit, cu şuruburi din oţel inoxidabil. Vezi detalii aici!

Pro Tip: Ştiai că sunt şi modele ce pot fi personalizate cu logo-ul tău?

şezlong plajă

Sezlong PP 105, cu 5 trepte de ajustare a pozitiei spatarului, ţesătură ultra rezistentă ce poate fi personalizată cu logo-ul tău. Vezi detalii aici

4. Preţul imbatabil al şezlongurilor

Indiferent de bugetul pe care îl ai, pe chairry.net găseşti raportul ideal între preţ şi calitate. Tot ce trebuie să faci este să ceri o ofertă personalizată pentru modelul dorit. Nu îţi face griji dacă nu ştii ce să achiziţionezi din varietatea de modele. Colegii noştri îţi stau la dispoziţie cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege exact ce ţi se potriveşte!

Chairry: Ofertă completă de mobilier şi accesorii pentru plajă şi piscină

Ok, acum ai şezlongurile de care aveai nevoie. Mai trebuie să pui la punct însă şi celelalte detalii pe care clienţii tăi le vor aprecia şi care te vor diferenţia de concurenţă.

Măsuţa laterală pentru şezlong, perfect integrată ambientului tău.

măsuţă laterală şezlong

Umbrele de soare pentru piscine sau terase care să îi protejeze de razele UV pe clienţii tăi. Alege o umbrelă cu bază solidă sau achiziţionează separat o bază pentru umbrela de plajă care să ajute la stabilitate în zilele cu vânt mai puternic.

umbrele piscină sau grădină

Pro tip: Oferă-le clienţilor tăi posibilitatea de a-şi depozita în siguranţă bunurile în aceste accesorii seif pentru umbrelă.

Pentru relaxare completă alege unul dintre modelele de baldachin modern şi confortabil pentru piscină plajă sau gradină.

baldachin pentru piscină

Articole similare