Alegerea sezlongului potrivit reprezinta preocuparea principala cu care se confrunta specialistii la crearea sau reamenajarea zonelor din preajma piscinei sau a spatiilor aferente plajelor. Deoarece e necesar sa privesti nu numai din punct de vedere al aspectului vizual, cat si din perspectiva clientului care il va utiliza si indeosebi din punctul de vedere al turistului care va dori sa se relaxeze pe el. Sezlong-plaja-Chairry-Eva-Pro

Recomandarea inspirata pe care ti-o propunem in aceasta vara, sezlongul EVA PRO de la Balliu, creat de renumitul designer industrial Jordi Aguilar, are designul adecvat si corespunde perfect normelor personale de confort. Sezlongul EVA este cel mai vandut sezlong al companiei, anul acesta, cu ocazia aniversarii celor 50 de ani de experienta in piata, fiind relansat cu noi functionalitati si imbunatatiri.

Produs 100% prietenos cu mediul, destinat profesionistilor din domeniul HoReCa

Sezlongul EVA PRO este confectionat dintr-o rasina polipropilenica de sinteza, fara fibra de sticla, avand la interior o structura metalica ranforsata, cu design striat ce garanteaza durabilitatea structurii. Pentru un aspect mai natural si elegant, noul cadrul are un finisaj texturat mat, disponibil in doua nuante, alb sau culoarea nisipului.

Culori-Sezlong-Eva-Pro-ChairryMaterialul de acoperire, confectionat dintr-o tesatura din poliester imbracat in plastic cu rezistenta la razele ultraviolete si protectie antibacteriana de lunga durata, contribuie in plus la prevenirea formarii mirosurilor neplacute si a aparitiei petelor cauzate de umezeala. Tesatura Balliu, disponibila intr-o gama variata de culori, este sudata la cald, garantand rezistenta la rupere. O noutate a acestui an o reprezinta colectia de materiale creata de designerul Lara Costafreda, inspirata de elemente naturale.

Majoritatea administratorilor de locatii de pe litoral prefera sezlongurile usor de manevrat, stivuibile si rezistente, iar sezlongul EVA PRO este alegerea ideala si din acest punct de vedere, fiind un șezlong de plaja cu roti incorporate, care permite transportarea si depozitarea rapida si facila pe timp de noapte.

Pentru depozitarea corespunzatoare in conditii minime de spatiu disponibil, sezlongul EVA PRO se poate stivui cu usurinta in pozitia orizontala si e compatibil cu modelul anterior. Materialul este protejat de cadru pentru a imbunatati modul de depozitare pe verticala, evitand totodata uzura si deteriorarea la stivuirea repetata.

La nevoie, exista o multitudine de piese de rezerva disponibile: material si/sau coarda elastica, suport pentru spate, dispozitiv de reglare a pozitiei, suport pentru sprijinirea capului sau a picioarelor, cadrul complet.

Design ergonomic ce permite relaxarea in conditii confortabile si in deplina siguranta

EVA PRO este un sezlong elegant, cu un caracter versatil, adaptabil in medii variate, de la cele mai exigente plaje si resorturi la cele mai exclusive centre de Spa & Wellness sau hoteluri.

Spatarul prezinta 5 trepte de ajustare a unghiului de inclinare, de la pozitia orizontala – perfect intins pentru o bronzare in conditii de maxim confort, pana la 60° pentru a asigura o pozitie corespunzatoare in functie de preferintele utilizatorului. Detaliu-Sezlong-Eva-Pro-Chairry

In plus, pentru comoditatea utilizatorului, sezlongul prezinta un sistem de tensionare automata cu coarda elastica, ce permite revenirea la pozitia normala a tesaturii. Modul de rabatare a spatarului se face in perfecta siguranta, fara risc de accidentare.

Profesionalism si încredere

5 motive in plus pentru alegerea sezlongului EVA PRO:

  • Calitate europeana – proiectat si creat in Europa, din materiale de calitate premium
  • Durabilitate – rezistent la apa si UV. Garantie 5 ani pentru cadrul din rasina.
  • Rezistenta si Siguranta – teste de siguranta si rezistenta ASTM F1988-99 (2014) si EN581-1/2:2017, aprobate si certificate de laboratoare expert acreditate la nivel international: ENAC si TUV.
  • Calitate – certificare ISO 9001:2008 pentru calitatea designului, productiei si distributiei
  • Respect pentru mediu – certificare ISO 14001:2004 pentru sistemul de management aplicat

Articole similare