Lucrăm frecvent cu arhitecți în proiectele noastre și așa am ajuns să apreciem la justa valoare efortul pe care îl depuneți în munca voastră de zi cu zi. De fapt, tocmai pentru că am avut acces la frânturi din lumea voastră și am conștientizat resursele investite în fiecare detaliu, am hotărât să organizăm un eveniment în cinstea voastră.

Ne-ar plăcea să ne revedem cu cei cu care am mai lucrat, dar și să cunoaștem noi arhitecți și să vă oferim tuturor o seară de relaxare, departe de presiunea sub care știm că lucrați mereu

De asemenea, vă așteptăm cu drag și pe voi, proaspeții absolvenți de Arhitectură! De fapt, pentru voi avem și un concurs. Puteți câștiga un scaun Chairry pentru viitorul vostru birou, folosindu-vă de proiectul la care oricum lucrați de zor în această perioadă. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți pe adresa info@chairry.net un e-mail cu 1-2 planșe cu randări sau imagini reprezentative pentru proiectul vostru, în format .pdf, până Joi, 10 Iulie 2014. Noi le vom printa în format A3 și le vom expune în cadrul evenimentului, participanții vor vota favoritele lor, iar autorul celui mai popular proiect va fi premiat cu:

patara

Așadar, dragi arhitecți, vă așteptăm cu drag în Showroom-ul Chairry, Sâmbătă, 12 Iulie 2014, începând cu ora 18:00. Noi pregătim cadrul perfect pentru discuții relaxate și voie bună cu muzică live, degustare de vinuri și bufet cu delicatese. În plus, pentru că petrecerea va avea loc în incinta complexului FAUR, veți avea ocazia să studiați îndeaproape un monument istoric vechi de aproape 100 de ani, deci început în epoca în care Bucureștiul era cu adevărat Micul Paris.

[UPDATE] Unul dintre invitații noștri speciali la acest eveniment va fi Gencho Goev, designer și manager la Goev Design. Este unul dintre cei mai buni din Bulgaria și îl recomandă mai bine de 10 ani de experiență în domeniu și 20 de premii pentru design. De asemenea, a gândit un concept unic pentru echipa sa și a inițiat proiecte deosebite. Ultimul dintre ele, GRID – Laboratory for Design and Development, este menit să stimuleze tinerii designeri și să îi ajute să își dezvolte abilitățile practice și profesionale. Această platformă a tinerelor talente este deocamdată centrată pe nucleul geografic al Bulgariei, însă ne-a plăcut ideea GRID, cu atât mai mult cu cât procesul de creștere al tinerilor a fost gândit să includă și contactul cu lumea publicității, marketingului etc.

Articole similare