Știm, e greu să îți alegi șezlongul pe care ți-l dorești dintr-o gamă atât de variată de opțiuni, modele și culori. De cele mai multe ori se întâmplă să te încânte designul unui șezlong, dar până la urmă funcționalitatea, manevrabilitatea și rezistența lui nu sunt cele pe care le așteptai.

De aceea suntem aici, să te ajutăm să faci alegerea potrivită!

Noi gândim într-un concept unitar: funcționalitate, aspect și durabilitate, iar furnizorii pe care ni-i alegem să îi reprezentăm le au pe toate acestea, testele lor de siguranță și rezistență fiind certificate de laboratoare acreditate la nivel european.

Iată principiile noastre și motivele pentru care suntem convinși că avem cel mai bun șezlong pentru tine:

1. Calitate și rezistență înainte de toate!

Pentru durabilitatea șezlongurilor tale, caută materiale rezistente, fie din rășină polipropilenică de sinteză, cu structură metalică ranforsată la interior sau din aluminiu îmbunătățit. Atât cadrul, cât și materialul șezlongului trebuie să fie trainice, să fie tratate pentru rezistență la apă și la ultraviolete. Astfel te vei bucura de alegerea făcută vară de vară, fără să mai fi nevoit să investești de fiecare dată în achiziționarea unor noi șezlonguri.

2. Siguranță și Confort

Ți s-a întâmplat ca unul din clienții tăi să se rănească ajustând spătarul șezlongului? Cu sistemul de siguranță pentru protejarea prinderii accidentale a degetelor, acest lucru este imposibil.

Asigură-le clienților tăi confortul optim și ergonomic în funcție de preferințele fiecăruia – unii preferă să stea lungiți perfect la orizontală, alții vor să se bucure de soare citind o carte. La același șezlong se poate ajusta spătarul în 5 trepte pentru asigurarea poziției corespunzătoare.

3. Material textil patentat Balliu

Materialul textil este ușor, confortabil, rezistent la uzură, la UV, la foc și are proprietăți anti-microbiene, astfel șezlongurile tale vor fi mereu agreabile, curate, fără mirosuri sau pete cauzate de umezeală.

4. Design și finisaje

Avem o gamă largă de modele, cu silueta elegantă sau mai robustă, cu sau fără brațe, cu structura din polipropilenă sau aluminiu îmbunătățit, cu șezutul din material textil standard, sau cu imprimeu exotic, cu șipci sau plăcuțe turnate din polipropilenă, peste care se poate asorta orice salteluță.

Atât cadrul, cât și materialele din care este confecționat șezutul au multiple finisaje posibile, astfel încât să fii sigur că nu faci compromisuri în ceea ce privește aspectul și să poți alege exact ce îți dorești.

5. Asamblare ușoară

Materialul textil se prinde extrem de ușor de cadrul șezlongului, și se tensionează perfect prin întindere cu coardă elastică rezistentă. Uite cât de simplu și rapid se montează textilul pe cadrul șezlongului!

6. Manevrabilitate

Te-ai săturat de diminețile și serile în care trebuie să strângi și să depozitezi toate șezlongurile de pe plajă?… Nimic mai simplu, cu rotițele încorporate pentru înlesnirea transportării și cu posibilitatea stivuirii pe orizontală sau verticală, munca ta devine mai ușoară și rapidă.

7. Piese de schimb interschimbabile

De ce nu? Dacă după unul-două sezoane te decizi că îți dorești o schimbare de look – poți înlocui doar materialul textil cu o textură sau culoare nouă. Sau dacă în anul în care faci investiția, bugetul tău nu e prea mare și alegi un model cu șipci, anul următor le poți înlocui cu material textil păstrând cadrul șezlongului.

Iar dacă, dintr-un motiv sau altul vreunul din șezlonguri are vreun accident nefericit, nu trebuie sa îți cumperi unul nou, poți schimba doar piesa / partea respectivă.

Și acum, hai să vezi și modelele pe care ți le recomandăm în acest sezon: șezlonguri pentru plajă și piscină, șezlonguri cu brațe, șezlonguri din aluminiu, șezlonguri din polipropilenă!

Vârful de gamă – șezlongul Eva Pro

Sezlong modern de plaja PP 105

Sezlong stivuibil, cu 5 trepte de ajustare a pozitiei spatarului, confectionat din rasina polipropilenica de sinteza, fara fibra de sticla, avand la interior o structura metalica ranforsata, cu design striat ce garanteaza durabilitatea structurii. Cadrul are un finisaj texturat mat, de culoare alb si este prevazut cu roti incorporate. Tesatura din poliester imbracat in plastic, cu rezistenta la razele ultraviolete si protectie antibacteriana de lunga durata, contribuie la prevenirea formarii mirosurilor nepacute si a aparitiei petelor cauzate de umezeala. Poate fi personalizata la cerere cu numele sau logo clientului. Tesatura, sudata la cald pentru a garanta rezistenta la rupere, este disponibila intr-o gama variata de culori (20 de culori). E disponibila si textura tip plasa in trei culori, albastru, culoarea nisipului sau culoarea laptelui. Optiuni disponibile contra cost: cadrul de culoarea nisipului, imprimeu din colectia Lara Costafreda, varianta Prestige sau editia Mario Eskenazi.
Citește mai mult

Nou – șezlongul Etna, suplu și elegant

Sezlong modern PP 135

Sezlong stivuibil, confectionat din aluminiu imbunatatit, cu suruburi din otel inoxidabil, ideal pentru hoteluri, centre spa & wellness sau gradini private. Design ergonomic, ergonomic, confera siguranta si stabilitate. Cadrul din aluminiu disponibil in alb sau argintiu, finisat cu vopsea epoxy si tratament UV.
Citește mai mult

Carmen – șezlongul confortabil cu brațe

Sezlong modern PP 044

Sezlong stivuibil cu spatar reglabil in cinci puncte si cadru alb sau colorat fabricat din prima generatie de rasina sintetica din polipropilena cu structura interioara metalica ranforsata. Poate fi personalizat la cerere cu numele sau logo clientului. Sezutul este disponibil in variantele: tesatura de poliester ce respira, cu rezistenta UVA si protectie antibacteriana de lunga durata, ce ajuta la prevenirea formarii mirosurilor neplacute si a aparitiei petelor cauzate de umiditate, imbinata la cald pentru a nu se rupe, disponibila intr-o gama larga de culori ori din sipci de rasina din polipropilena, disponibile in diferite culori. Design ce asigura caracteristici de siguranta pentru a evita balansul sezlongului. Optionale: umbreluta de soare pe structura de aluminiu vopsit; saltea.
Citește mai mult

Șezlongul Lola – robust și rafinat

Sezlong modern PP 058

Sezlong cu design deosebit se integreaza perfect intr-o gradina, terasa sau piscina. Sezlong stivuibil cu spatar reglabil in cinci puncte si cadru alb sau colorat fabricat din prima generatie de rasina sintetica din polipropilena cu structura interioara metalica ranforsata. Poate fi personalizat la cerere cu numele sau logo clientului. Sezutul este disponibil in variantele: tesatura de poliester ce respira, cu rezistenta UVA si protectie antibacteriana de lunga durata, ce ajuta la prevenirea formarii mirosurilor neplacute si a aparitiei petelor cauzate de umiditate, imbinata la cald pentru a nu se rupe, disponibila intr-o gama larga de culori ori din sipci de rasina din polipropilena, disponibile in diferite culori. Design ce asigura caracteristici de siguranta pentru a evita balansul sezlongului. Optionale: umbreluta de soare pe structura de aluminiu vopsit; saltea.
Citește mai mult

Articole similare