Intotdeauna suntem conectati la ceea ce se intampla in industria HORECA, atat in Romania, cat si in industria ospitalitatii, in general, la nivel global. Asadar, nu puteam rata „Evenimentul anului in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania” – TopHotel Tourism & Leisure Conference – conferinta ajunsa la cea de-a IX-a editie. Anul acesta se organizeaza pe 26 si 27 mai, la JW Marriott Grand Hotel, si am fost acolo, dornici sa aflam tot ce se poate afla de la numele mari care au sustinut prezentari la pupitru, dar si de la ceilalti jucatori de pe piata interna prezenti la eveniment.

Iar asteptarile noastre nu au fost tradate. Din contra. Am aflat informatii extrem de valoroase de la reprezentanti ai unor lanturi de renume ca Hilton, Ramada sau Marriott Intl., de la proprietari de hoteluri autotone, de la oameni din industria turismului (in multiplele sale forme – de la Expedia.com pana la creatia autohtona TravelMaker) etc.

De asemenea, am asteptat cu mare interes si gala premiilor TopHotel Awards, ajunsa la cea de-a sasea editie si care premiaza excelenta in industrie.

Insa 26 mai a coincis cu inca o gala draga noua. Dupa ce am sprijinit la sfarsitul lunii martie „Gala femeilor de succes din domeniul financiar-bancar”, ne-am bucurat sa le vedem si pe doamnele extraordinare care si-au croit drumul intr-un alt domeniu dominat de barbati, poate chiar mai mult decat cel financiar-bancar. Da, suntem mandri ca am participat si la „Gala femeilor de succes din IT&C”! Ne-am bucurat sa vedem atat de multe femei puternice si inteligente, varfuri ale domeniilor de activitate in care profeseaza, si vrem neaparat sa le felicitam pe toate pentru rezultatele exceptionale! Si cu atat mai mult vrem sa le multumim celor care au poposit pe scaunele de birou Chairry (prezente si ele la Ramada Nord) si cu care am impartasit cateva ganduri.

Articole similare