In perioada 17 – 22 aprilie 2018 la Milano s-a strans intreaga breasla a industriei de mobilier din intreaga lume. Am fost si noi acolo, pentru a vedea si a fi la curent cu ultimele noutati si tendinte din domeniu.

Aflat la cea de-a 57-a editie, Salone del Mobile 2018 – Salonul International de Mobila de la Milano, a reunit si de aceasta data o gama larga de produse de mobilier avand in comun calitatea si creativitatea – atributele esentiale ale renumitilor designeri si producatori de top.

Cel mai asteptat targ de mobila si accesorii pentru mobilier din intreaga lume surprinde an de an prin excelenta, design si inovatie. Anul acesta expozantii au raspuns invitatiei de a privi dincolo de realizarile trecutului pentru a crea piese care sa tinteasca spre calitate si durabilitate, colaborare, inglobare si comunicare, valorificarea tinerelor talente si a patrimoniului cultural.

Aceste teme s-au regasit in toate cele trei sectoare ale expozitiei: Clasic  – Traditia in viitor, implicand valorile traditiei, maiestriei si mestesugului in arta producerii mobilierului in stilul clasic; Design – produse care vorbesc despre functionalitate, inovatie si expunerea simtului exceptional al stilului si xLux – sector dedicat luxului vesnic reinterpretat intr-o nota contemporana.

In cadrul expozitiei au fost abordate stiluri diferite, de la arta organica (metal, lemn, piatra, sfoara)  la revenirea elementelor clasice, toate avand o orientare spre puritate, simplitate si fantezie.

Comuna in toate tendintele observate putem spune ca ar fi naturaletea, abilitatea de a da viata spatiului, fiecare exponat spune o poveste creand o anumita atmosfera ambientala.

Spatiile sunt cufundate in nuante roz-rosiatice, si gri-petrol, iar mobilierul si accesoriile raspund acestei stari, incalzind  prin aspectul vizual cu esente de lemn fin, finisaje rafinate, materiale naturale impletite si invitand la relaxare prin caracterul tangibil.

Cu certitudine, in anul 2018 mobilierul te rasfata vizual si tactil totodata, oferindu-ti confortul mult dorit!

Te invitam sa te delectezi cu cateva imagini de la fata locului si promitem sa revenim cu detalii despre noutatile cu care Chairry isi va imbogati portofoliul.

milano 01

milano 02

milano 03

milano 04

milano 05

milano 06

milano 07

milano 08

milano 09

milano 10

milano 11

milano 12

milano 13

milano 14

milano 15

milano 16

milano 17

milano 18

milano 19

milano 20

milano 21

milano 22

Articole similare