Salone del Mobile din Milano este cel mai mare targ expozitional de mobilier. Se organizeaza de mai bine de jumatate de secol si e in continua crestere de la prima sa editie din 1961. A aparut din dorinta de a promova mobila italiana si a facut asta cu succes, piesele italiene fiind inca un reper autentic pe aceasta nisa.

Insa cresterea spectaculoasa a evenimentului l-a imbogatit cu diversitate, iar astazi isi expun produsele la Milano producatorii de top de peste tot din lume. Astfel, targul a devenit o excelenta metoda de promovare a produselor de cea mai buna calitate. De fapt, acesta este si motivul pentru care mergem acolo oricat de des putem – cautam noutati fascinante, studiem tendintele, admiram inovatiile si ne intoarcem inspirati si plini de idei noi.

Editia din 2015 se desfasoara intre 14 si 19 aprilie si e o certitudine ca Chairry va fi acolo, alaturi de alte mii de pasionati de mobilier, accesorii si decoratiuni, studiind cu atentie sutele de standuri.

De asemenea, mergem sa ii vedem pe prietenii nostri de la TWENTYFIRST LIVINGART, care expun si ei noutati, atat din categoria mobilier, cat si din gama lor de obiecte ambientale:

21st

Asteptam cu mare interes sa ne bucuram ochii si cu noile picturi, printuri, rame si oglinzi ale partenerilor nostri de la Bubola e Naibo:

ben

Si nu in ultimul rand, suntem entuziasmati sa vizitam standul Actiu, fiind prima lor participare la Salone del Mobile. Ba, mai mult, stim sigur ca si ei expun cateva noutati pe care le-am vazut pana acum doar online si abia asteptam sa le vedem cu ochii nostri:

actiu

Deocamdata va lasam cu mostrele de mai sus, dar revenim cat de curand se poate cu fotografii de la fata locului. Ne asteptam sa vedem multa culoare, eleganta si modernism, forme curajoase si, in general, calitate si design de prima clasa. E aproape o certitudine ca ne vom intoarce si cu gandul la cateva piese cu care sa ne imbogatim portofoliul propriu 🙂

Articole similare