Asa cum va anuntasem in urma cu doua saptamani, incepand cu 17 martie am participat la cea de-a XIV-a editie a Salonului de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica, iar membrii echipei Chairry au fost prezenti la stand in fiecare zi pana astazi, la ora 16:00. Iar acum, la final, in timp ce verificam ultimele detalii inainte de plecare, vrem neaparat sa le multumim celor care ne-au vizitat la Pavilionul expozitional din statiunea Mamaia si vrem sa facem asta „la cald”, pentru ca a fost o experienta foarte placuta.

Asadar, va multumim voua, tuturor celor care ati vizitat standul Chairry in ultimele zile! Va multumim pentru interes, pentru timpul acordat, pentru dialogurile placute, pentru toate formele de feedback si chiar pentru provocarile pe care ni le-ati lansat uneori! Noi ne bucuram oricum de fiecare ocazie pe care o avem pentru a vorbi despre mobilier, despre design, despre frumos, despre HORECA etc., asa ca fiecare discutie a fost apreciata si ne-a ajutat intr-o forma sau alta. Credem ca v-am demonstrat pe deplin calitatea si caracterul aparte al produselor Chairry si, desigur, asteptam cu drag urmatoare discutie!

Va multumim voua, prieteni dragi si colaboratori fideli, care ne-ati vizitat in timpul Salonului! Revederea cu voi ne bucura de fiecare data, iar pe unii dintre voi chiar nu va mai vazusem de multa vreme. De prea multa vreme! Promitem sa facem tot posibilul pentru a ne revedea mai des.

De fapt, s-ar putea spune ca am facut deja primii pasi in acest sens si, cel putin cu voi, constantenii, vom putea pastra legatura constant, pentru ca, incepand cu saptamana trecuta, ne-am deschis un birou si la Constanta! Da, Chairry vrea sa fie mai aproape de mare, de vara, de soare, de plaja, inclusiv pentru a facilita dialogul cu partenerii nostri de pe litoral si pentru a fluidiza etapele logistice ale colaborarilor noastre cu zona de sud-est a tarii. Va asteptam cu drag!

Articole similare