Scaunele Chairry pentru evenimente, in cine-mai-stie-cate variatiuni de forme, dimensiuni si culori, sunt deja raspandite peste tot prin tara si sigur au fost pana la acest moment „implicate” in absolut orice fel de eveniment. Insa, parca am indrazni sa punem pariu ca mobilierul nostru cel mai „implicat” este, de departe, armata de scaune Chiavari pe care le-am livrat-o celor de la Tent 4 Event.

De fapt, din exact acelasi motiv, tot acestea reprezinta (probabil) cea mai buna dovada in sprijinul rezistentei, durabilitatii si versatilitatii mobilierului Chairry pentru evenimente. Cei de la Tent 4 Event au mobilitate deplina si poarta dupa ei intreaga logistica necesara unui eveniment de succes oriunde este nevoie de ei. Sigur, mai toate spatiile dedicate evenimentelor au nevoie de flexibilitate, pentru ca este de asteptat ca evenimente diferite sa impuna configuratii diferite; dar NU la acest nivel – pentru ca, oricat de multe permutari s-ar face, granitele spatiului fix limiteaza varietate. Ei bine, scaunele noastre ajung, gratie acestor foarte iscusiti organizatori de evenimente, peste tot in tara si se adapteaza de minune pe orice teren.

Practic, un astfel de parcurs pune in valoare pe deplin caracteristicile pieselor la care tinem atat de mult si fiecare nou eveniment este inca o dovada a calitatilor lor pentru faptul ca: sunt usor de transportat, sunt usoare, dar in acelasi timp rezistente (gratie fibrei de sticla din compozitie), se pot stivui, arata minunat cu sau fara huse si in orice fel de combinatie decorativa ori cromatica etc. Iata-le in toata splendoarea lor:

tent4event

Articole similare