Probabil ca numele in sine, Sky Grand Ballroom, tradeaza menirea acestui loc, respectiv un spatiu elegant destinat „evenimentelor cu adevarat memorabile”. Deci sigur ca si piesele de mobilier care au ajuns la Paulesti, Prahova, trebuiau sa fie demne de „intalniri corporate elegante, baluri studentesti, evenimente private, expozitii, conferinte, training-uri, evenimente corporate, team building-uri” etc., cu atat mai mult cu cat stiam deja despre salile de evenimente ca au „o arhitectura deosebita, un design de exceptie, finisaje la cele mai inalte standarde”.

Astfel, desi avem in portofoliu numeroase optiuni pentru categoria evenimente, faptul ca s-a optat pentru saloanele Sky 3 si Sky 4 pentru piese clasice nu a parut nicidecum fortat. Luati drept exemplu scaunele din lemn masiv de fag, cu design de inspiratie baroca si cadru sculptat, respectiv modelul SC 115 – se potrivesc perfect cu un local care si-a propus sa ofere „o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate”, incepand cu disponibilitatea managerului coordonator pentru evenimente si continuand cu posibilitatea de a inchiria limuzine sau de a opta pentru meniuri cat se poate de rafinate.

De fapt, probabil ca cel mai bine ar fi sa vedeti cu ochii vostri cum arata saloanele Sky Grand Ballroom, mobilate cu piese Chairry. Noi oricum ne bucuram de fiecare data cand ne oferim mobilierul unui loc dedicat bucuriei si petrecerilor:

sky-grand-ballroom

Articole similare