Unul dintre proiectele noastre de suflet din 2016 a fost Hotelul Boavista din Timisoara si, odata ce veti vedea imaginile, va fi usor de inteles de ce… In plus, am colaborat cu echipa minunata de la City Project Architects si am avut ocazia sa fim martori la o intruchipare magica a unor randari atent migalite virtual in realitate uimitoare.

De fapt, tocmai aceasta transformare si-a pus amprenta asupra memoriei noastre, pentru ca s-ar putea sa fie experienta care sa se apropie cel mai mult de ideea visului transformat in realitate. Cel putin in experienta noastra de pana acum, iar aceasta este sigur meritul arhitectilor extraordinari care au creionat visul si care ne-au ales pe noi pentru a-l aduce in planul realitatii.

In plus, a fost un proiect de anvergura pentru noi, pentru ca am livrat piese de mobilier diverse, dar si alte accesorii. De pilda, nu poarta amprenta Chairry doar fotoliile, mesele si canapelele din zona de receptie, ci si mobilierul din zona de restaurant, ba chiar si draperiile si perdelele de acolo (apropo, pare un moment bun sa va reamintim ca putem furniza servicii complete si pe deplin personalizate, inclusiv in zona de textele). Faptul ca ni s-a cerut mobila moderna si colorata indraznet, exact asa cum ne place noua cel mai mult, a fost doar un bonus extrem de fericit.

Dar sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine:

chairry-boavista 1 2 3 4

Articole similare