Panourile despărţitoare pentru birouri, paravanele decorative pentru restaurante şi panourile de protecţie pentru ghişee, fie că vorbim despre magazine, bănci sau clinici sunt produsele premium cu cele mai multe vânzări în această perioadă.

Beneficiile separatoarelor transparente ţin în primul rând de reducerea riscului de contaminare cu viruşi şi, în contextul actual, reprezintă o măsură responsabilă ce trebuie luată pentru protecţia angajaţilor şi a clienţilor.

Panouri transparente pentru magazine

Cel mai versatil produs pe care îl avem în portofoliu este panoul de protecţie autoportant confecţionat din metacrilat transparent de 5 mm, cu margini rotunjite. Este ideal pentru companiile care pun accent pe siguranţă şi care inspiră calitate, încredere.

Realizat din materiale premium, panoul are un suport de susţinere stabil, din oţel cu bază antiderapantă. În zona centrală inferioară este prevăzut cu un decupaj pentru preluarea produselor şi achitarea lor. Se poate aşeza pe orice suprafaţă de masă, recepţie, bar sau birou.

panouri protectie transparente

Acest model de panou despărţitor transparent se adaptează cu uşurinţă oricărui spaţiu, fiind disponibil în diferite dimensiuni. Protejează angajaţii şi clienţii din magazine, farmacii, benzinării, recepţii sau bănci.

Solicită o ofertă customizată pe nevoile tale sau ia legătura cu unul dintre consultanţii noştri specializaţi!

Office: Panouri despărţitoare pentru birou

Protecţia angajaţilor care lucrează în spaţii deschise este exterm de importantă. În categoria dedicată soluţiilor optime pentru distanţare socială avem mai multe variante premium de panouri despărţitoare ideale în context office.

Alege modelul potrivit în concordanţă cu designul biroului. Puteţi achiziţiona panouri transparente, modulare sau acustice, de diferite mărimi şi texturi. Preţurile sunt foarte avantajoase în această perioadă!

panouri despartitoare birou

Solicită o ofertă customizată pe nevoile tale sau ia legătura cu unul dintre consultanţii noştri specializaţi!

Paravane decorative pentru restaurante

Ambianţa plăcută a localului tău nu trebuie să aibă de suferit atunci când tu îţi iei toate măsurile de protecţie necesare ca să oferi un mediu cât mai sigur clienţilor şi angajaţilor tăi.

Distanţarea socială poate fi plăcută, mai ales când este asociată cu o oază de verdeţă. Panourile despărţitoare cu ghiveci pentru flori sunt perfect integrate locaţiei tale. Poţi alege dintr-o multitudine de finisaje standard, lăcuite sau luminate în alb. Tu trebuie doar să ne spui care e varianta preferată.

panouri despărţitoare cu ghiveci pentru restaurante

Solicită o ofertă customizată pe nevoile tale sau ia legătura cu unul dintre consultanţii noştri specializaţi!

Articole similare