Trattoria Il Calcio Magheru, Bucuresti

Trattoria Il Calcio Magheru este inca un proiect marca Octavian Roman. Un concept bazat pe un design subtil, elegant, cu accent pe urban, modern, ușor nonconformist.

Cu Trattoria Il Calcio colaboram de multa vreme. De-a lungul timpului i-am ajutat cu mobilier horeca pentru terasa si restaurant la amenajarea diferitelor locatii din Bucuresti.

Proiectul de fata este un proiect fit-out, livrat la cheie, in care noi ne-am asumat pe langa partea de mobilier si amenajarile interioare, re-compartimentare spatiu, amenajari electrice, tapet personalizat, cadre si profile metalice cu sticla armata in diferite culori, rame pereti din lemn de stejar, panouri suspendate din MDF, aplice pereti si candelabru.

In ceea ce priveste partea de mobilier de restaurant, atmosfera prietenoasa, de familie a fost creata cu ajutorul scaunelor din lemn, confortabile, cu sezut tapitat in culori calde SM 620 si a scaunelor tapitate cu spatar inalt SM 453. Pentru un contrast au fost adaugate si cateva elemente in stil retro – industrial – scaune cu structura metalica si spatar si sezut tapitat SM 462 A si scaunele de bar tip taburet SB 487 B.

Pe partea de mobilier custom made, regasiti canapelele confortabile si incapatoare, zona de bar si mesele de bistro cu picior metalic negru, baza rotunds si blat din PAL.

Daca esti curios sa intri in aceasta atmosfera, viziteaza locatia si lasa-te surprins, nu numai de ambientul creat, dar mai ales de preparatele deosebite in stil italienesc cu care Trattoria Il Calcio isi intampina de fiecare data clientii.

Si contacteaza-ne daca ai nevoie de un proiect de amenajare restaurant, bistro sau terasa!

Shopping cart

close
Sidebar Scroll To Top preloader