Terasa Mall Vitan, Bucuresti

Terasa Mall Vitan – acest proiect a fost creat de la zero. Am realizat mai intai conceptul, cu ajutorul arh. Octavian Roman, unul dintre partenerii nostri de incredere, din ale carui maini ies idei minunate… Apoi ne-am suflecat mainile si am trecut la implementare.

Fiind un spatiu public cu trafic intens, pentru scaune am ales ca materiale polipropilena intarita cu fibra de sticla si rasina aditivata UV, ideale pentru folosirea indelungata in conditii exterioare… Cateva modele de scaune in culori vesele, cu sau fara brate T 670T 330T 676.

Mesele in astfel de situatii trebuie sa fie stabile, rezistente si usor de intretinut. Prin urmare, am optat pentru picioare de masa din fonta (PM 087), cu aspect columnar si baza rotunda, peste care am amplasat blaturi patrate din HPL, rezistente si usor de curatat.

Pentru confortul clientilor atat in zilele caniculare, cat si in cele mohorate de toamna, am amplasat pergole retractabile si umbrele, iar atmosfera a fost intregita de ghivece cu plante si sfere luminoase care ofera seara un ambient elegant.

Daca iti place acest proiect si ai nevoie de o amenajare similara, contacteaza unul dintre consulantii nostri si in cel mai scurt timp vrei avea terasa dorita.

Vezi mai jos si randarile de la care am pornit la drum.

   

Shopping cart

close
Sidebar Scroll To Top preloader