EPC Consultanta de Mediu, Bucuresti

Iata cum poti amenaja un spatiu open-space cu birouri individuale prevazute cu modesty panel, sau cu statii de lucru duble.

Clientul nostru – EPC Consultanta de Mediu – si-a dorit birouri largi, cu suprafata mare de lucru, care sa includa si panouri de protectie individuală. Astfel fiecare angajat poate avea propriul spatiu personal, dotat cu un roll box clasic cu 3 sertare, in care isi poate pastra documentele importante.

Din punct de vedere coloristic s-a ales o schema alb – albastra potrivita cu identitatea companiei, conturandu-se o atmosfera calda si primitoare pentru clientii care solicita servicii de consultanta.

Proiectul a cuprins dulapuri individuale pentru depozitare – D 001 A, birouri operationale duble MO 005 A sau individuale MO 005 E, dar si mese pentru zona de cafeterie – M 319 A.

Daca esti in cautare de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, te asteptam sa ii contactezi pe colegii nostri, care te vor ajuta sa iti clarifici necesarul si iti vor oferi sfaturile potrivite.

Shopping cart

close
Sidebar Scroll To Top preloader