Creat de Alp Nuhoğlu - renumit designer de produs, care de peste 20 de ani și-a pus amprenta pe multe din produsele de marcă ale companiei B&T Design

Cum e să le ai pe toate într-un singur scaun?

Și design elegant, și confort, și versatilitate în utilizare, și funcționalitate, și rezistență, și ușurință în manevrare?

Acest scaun iconic se adresează fie sălilor de instruire sau seminarii ale companiilor, fie zonelor de recreere și socializare din cafenele sau restaurante. El este ușor de remarcat, deosebindu-se de scaunele de serie prin designul său unic, funcțional și minimalist.

Scaun din lemn cu picioare metalice

Scoica din furnir ondulat ergonomic are o linie fluidă, finalizată prin decupajul rotund al spătarului. Urmând acest contur, prin integrarea pernuței pe spătar, ca detaliu geometric iconic, i se conferă o personalitate aparte și astfel ia naștere scaunul DOT… un „punct” tapițat în culori și texturi diferite care iese în evidență în orice încăpere.

Liniile simple și de efect ale picioarelor metalice accentuează aspectul minimalist și elegant totodată. Picioarele din față sunt perpendiculare pe podea, în timp ce picioarele din spate sunt înclinate spre exterior sub un unghi, creând o diagonală perfectă prin prelungirea spre brațe.

scaun din lemn cu brate metalice

Finisaje multiple la alegere

  • scaunul este disponibil în varianta cu sau fără brațe
  • scoica poate fi confecționată din lemn de fag (în finisaj de nuc) sau din lemn de frasin (în finisaj natural sau negru)
  • picioarele metalice au profil rotund și sunt finisate prin vopsire în câmp electrostatic într-o gamă variată de culori
  • bulina tapițată de pe spătar și picioarele scaunului pot fi asortate coloristic
  • șezutul poate fi tapițat într-o gamă variată de texturi și culori, în stofă, piele ecologică sau piele naturală

Funcționalitate și manevrabilitate

Dot (SM 778) este ușor ca greutate, dar solid ca rezistență. Se poate muta simplu și rapid la nevoie, pentru o eventuală reorganizare a spațiului. De asemenea este creat pentru a putea fi stivuit pe verticală într-un număr de 7-10 bucăți.

Scaun pentru cursuri/seminarii SM 778 B

Scaun potrivit pentru sali de curs, seminarii sau de asteptare. Scaun cu brate, cu scoica din lemn de fag (in finisaj de nuc) sau frasin (in finisaj natural sau negru). Picioare si brate metalice vopsite electrostatic in diferite nuante. Spatarul are pernuta integrata de forma unei buline, tapitata in stofa, piele ecologica sau piele naturala. Sezutul poate fi furniruit sau tapitat.
Citește mai mult

Scaun modern pentru seminarii SM 778 A

Scaun confortabil potrivit salilor de curs sau seminarii. Scaun fara brate, cu scoica din lemn de fag (in finisaj de nuc) sau frasin (in finisaj natural sau negru). Picioare metalice vopsite electrostatic in diferite nuante. Spatarul are pernuta integrata de forma unei buline, tapitata in stofa, piele ecologica sau piele naturala. Sezutul poate fi furniruit sau tapitat.
Citește mai mult

În orice fel de spațiu va fi amplasat, ai siguranța că va aduce un plus de eleganță și un accent de culoare, fie că este folosit ca scaun de conferință sau scaun de dining, potrivindu-se de minune în cafenele mici și cochete, în restaurante sau de ce nu, chiar în săli de așteptare.

scaun iconic pentru sala de training
scaun iconic pentru sala de training

Datorită versatilității și multiplelor combinații de culori și texturi posibile, armonia dintre materialele folosite – lemnul scoicii, metalul structurii de susținere și tapițeria aleasă, suntem convinși că acest scaun va deveni în curând preferatul oricărui arhitect sau designer de interior.

Descoperă-i detaliile și dimensiunile, convinge-te și adaugă-l în următorul tău proiect!