Saptamana trecuta pe vremea asta eram in plina activitate la Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii. Am fost la Romexpo, alaturi de alti 324 de expozanti, atat din Romania, cat si din alte tari, si am transformat cu totii cei 30.000 mp intr-un adevarat “spectacol de forme si idei”, exact asa cum au promis organizatorii.

Am vazut cu ochii nostri ca, intr-adevar, BIFE-SIM 2014 a crescut, iar asta nu poate decat sa insemne ca vizitatorii s-au putut bucura de mai multa varietate de stiluri si forme. Am vazut piese frumoase si la colegii nostri de breasla, am apreciat efortul producatorilor autohtoni, am admirat creativitatea tinerilor designeri romani si am facuta cunostinta cu oameni noi din lumea arhitecturii si a designului.

Dar sigur ca cea mai mare bucurie ne-au facut-o vizitatorii. Ne-a facut mare placere fiecare contact si suntem plini de recunostinta fata de cei care s-au oprit la standul nostru si ne-au provocat la discutii despre ceea ce iubim cel mai mult – mobilierul. Le multumim pentru ca ne-au dat ocazia sa le vorbim despre piesele noastre, le multumim celor care ne-au povestit despre nevoile lor de amenajare si ne-au provocat sa gasim solutii ingenioase pentru fel de fel de spatii, le multumim celor care ne-au testat scaunele si, in general, le multumim tuturor celor pe care i-am intalnit la Targ!

1 3 photo 2 photo 11 photo 112

Interesul crescut pentru mobila Chairry si aprecierile pe care le-am primit au fost semnale foarte bune pentru noi, asa ca participarea la BIFE-SIM nu a putut fi decat o experienta foarte placuta. In plus, ne-am bucura sa continuam in viitor unele discutii incepute acolo, asa ca nu uitati, oricand vi se face dor de noi si de scaunele noastre, ne gasiti in Showroom-ul din incinta Complexului Faur, pe Bd. Basarabia nr. 256. Vom fi acolo, la fel de deschisi cum ne-ati intalnit si la Targ.

Articole similare