Fiecare proiect in care ne implicam este important pentru noi si ii acordam la fel de multa grija, ii alocam oricat de mult timp ar fi necesar pentru a gasi piesele perfecte si la final livram cu aceeasi rigoare de fiecare data.

Insa nu putem sa nu ne mandrim cu unul dintre cele mai recente proiecte finalizate, unul de mare anvergura! De acum incolo, cand veti merge la AFI Palace Cotroceni, va fi aproape imposibil sa nu treceti pe langa o piesa Chairry si suntem foarte mandri ca scaunele, mesele, decoratiunile si obiectele noastre ambientale sunt la loc de cinste in cel mai mare mall din Romania! Asadar, dupa ce terminati de colindat cei 214.000 mp ai centrului si va plimbati prin cele 300 de magazine, sau mai ales daca va cheltuiti energia la AFI Palace Cotroceni Mega Fun, meritati sa va odihniti picioarele obosite, asa ca va invitam sa luati loc pe scaune. Pentru confort garantam noi!

In plus, ne-am bucurat ca a fost vorba despre piese cu design modern, minimalist, in perfecta armonie cu liniile de ansamblu ale centrului comercial si am apreciat inclusiv curajul pentru nuantele ceva mai indraznete (pe care stiti deja ca noi le iubim mult!).

Iar pana reusiti sa ajungeti la fata locului, va oferim aici cateva mostre de scaune, mese, decoratiuni, obiecte ambientale si alte piese de mobilier pe care echipa Chairry le-a livrat mall-ului cu cel mai cunoscut nume din Romania:

 IMG_4043 IMG_4044 IMG_4045 IMG_4048 IMG_4049

Daca v-a placut ce ati vazut, va putem spune, de exemplu, ca scaunele le puteti gasi aici. Sau poate v-au atras obiectele ambientale? Nicio problema, intreaga noastra gama este disponibila aici. In rest, va stam la dispozitie pentru orice idee de amenajare ati avea (mai ales pentru zona HORECA) si orice nevoie de mobilier ati avea. Nu ezitati sa ne contactati!

Articole similare