Te invităm într-o călătorie spre cel mai relaxant spațiu la care ai visat vreodată. Poate fi în grădină sau pe balcon, pe acoperiş, ori la terasa cochetă din apropiere. Oricum ar fi, drumul tău pornește de la o idee şi un sfat bun dat de consultanți pasionaţi de amenajări exterioare, alături de care găsești cele mai potrivite soluții pentru a transforma un spaţiu oarecare, în colţul tău de relaxare. Îţi dăm şi o veste bună! Eşti pe chairry.net, adică în locul perfect unde găseşti tot ce ai nevoie pentru începe pregătirile.

Ce trebuie să stabileşti înainte de a amenaja terasa?

Abia aştepţi să te uiţi la fotografii cu „before” şi „after”, însă ştii că până atunci este de muncă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți alegi o tematică. Poate fi o terasă amenajată în stil rustic sau modern, cu accente romantice sau minimaliste sau orice altă idee îţi trece prin minte şi se potriveşte pentru ceea ce vrei să faci.

canapea modernă pentru terasăCanapea terasa T 601 pentru un design modern.  Află detalii!

Oricum ar fi, esteticul și funcționalul trebuie să meargă împreună. Gândeşte-te dacă îţi doreşti o terasă acoperită sau nu. Ce zone funcţionale vei pune la dispoziţie şi cum faci delimitarea lor?  Este suficient designul, sau te ajută nişte panouri despărţitoare cu vegetaţie naturală?

Trebuie doar să ne contactezi și vom găsi împreună soluţii atât pentru terasele mici, pentru grădini urbane, dar și opțiuni specializate pentru HORECA (grădini de vară, cafenele sau terasele restaurantelor).

Cum alegi mobilierul exterior pentru terasă?

În ceea ce priveşte mobilierul pentru terasă sau grădină, secretul este să utilizezi cum poţi mai bine întregul spaţiu. De aceea, noi putem face simulări şi randări, pentru a vedea exact cum se potriveşte mobilierul în conceptul de design. Astfel, nu rişti să ai surprize neplăcute.

Pe chairry.net ai garanţia că achiziţionezi mobilier din materiale premium la cel mai bun raport calitate-preţ. Alege produse cu structură din aluminiu sau polipropilena întărită cu fibră de sticlă, pentru a nu îţi face griji în privinţa durabilităţii şi a rezistenţei la condiţiile meteorologice. Finisajele mate sau lucioase şi cromatica sunt la alegerea ta. Ai multiple variante din care poţi selecta.

masa exterior horecaMasa de exterior pentru dining T 443 A, practică şi elegantă.  Află detalii!

Dacă spaţiul îţi permite, seturile cu canapele şi fotolii de exterior contribuie prin confort sporit la relaxare. Dacă în descriere este precizat de exemplu că „tapiţeria este din ţesatură de poliester ce respiră, cu rezistenţă UVA şi protecţie antibacteriană de lungă durată, ce ajută la prevenirea formării mirosurilor neplacute şi a apariţiei petelor cauzate de umiditate, îmbinată la cald pentru a nu se rupe, disponibilă într-o gamă variată de culori”, atunci ştii că te poţi baza pe un produs de calitate.

Această descriere parţială aparţine sistemului modular de canapele pentru terasă T 446. Află mai multe detalii despre acest produs premium şi apasă aici.

canapea pentru terasăSistem modular de canapele pentru terasă T 446

Mese pentru terasă şi bar (HORECA)

Peste 100 de variante de mese pentru terasă sunt disponibile la noi pe site. Ai opţiuni ideale pentru spaţii mici, pliabile, mese pentru bar, mese cu design modern pentru restaurante, mari, mici, cu un picior, trei sau patru picioare şi lista poate continua. Descoperă!

masă terasă HORECAMasa de terasă T 621 B, cu blat pătrat din răşină perforată

bar modern HORECABar T 628 – confecţionat din răşină polietilenică turnată. Disponibil într-o gamă variată de culori şi finisaje.  Află detalii!

Scaune pentru terasă sau grădină confortabile, uşor de depozitat

Confortul mobilierului pentru terasă este unul dintre factorii care îl determină pe client să revină, iar scaunele joacă un rol foarte important.

scaune terasa si bar horeca

scaune bar horecaScaun de bar pentru terasă T 656 – potrivit atât pentru interior, cât şi pentru exterior.  Află detalii!

Fotolii şi canapele pentru terasă HORECA

Combinaţiile de mobilier din aceeaşi gamă, pentru diferite zone ale terasei vor întregi atmosfera. Întreabă un consultant chairry.net care sunt variantele potrivite pentru tine!

scaun cu impletitura din rachitaScaun cu împletitură din răchită T 373 A – Care este cel mai potrivit pentru afacerea ta?  Află detalii!

set fotolii, canapea si masuta de cafea pentru terase horeca
Set pentru terasă T 634: 2 fotolii, o canapea și o măsuţă de cafea. 
Află detalii!

Umbrele de soare pentru terasă

Umbrele de soare pentru piscine sau terase sunt perfecte să îi protejeze de razele UV pe clienţii tăi. Alege o umbrelă cu bază solidă sau achiziţionează separat o bază pentru umbrela de plajă care să ajute la stabilitate în zilele cu vânt mai puternic.

umbrele piscină sau grădină

Soluţii de distanţare socială pentru terase şi restaurante

Protecţia clienţilor şi angajaţilor tăi este cu singuranţă una dintre priorităţi. Am scris un articol amplu pe această temă AICI. E important să poţi oferi zone sigure, private, care în acelaşi timp să se integreze perfect în întregul ambient. Panourile despărţitoare cu ghiveci pentru flori permit o multitudine de finisaje standard, lăcuite sau luminate în alb. Tu trebuie doar să ne spui care e varianta preferată.

panou despărtitor restaurantePanou decorativ A 128 , accentul verde de care aveai nevoie  Află detalii!

Inspiraţie!

Articole similare