E timpul să ieșim la terasă!

Odată cu venirea primăverii, când întreaga natură revine la viață, simțim și noi nevoia din ce în ce mai acut să ieșim cât mai mult afară din case. Și unde anume te poți relaxa seara, după o zi de muncă și alergătură, sau în weekend când vrei să-ți savurezi liniștit cafeaua și să pui țara la cale cu prietenii?

Cum unde? La terasă!

Acest nume generic definește spațiile unde poți la masa în aer liber, unde poți gusta o prăjitură, savura o cafea, sau, de ce nu, o bere între prieteni sau un cocktail cu persoana dragă.

Mobilier terasă / bistro în aer liber

Terasele în aer liber, fie în sistem de bistro, restaurant-grădină, cafenea sau gradină de vară, au nevoie de un mobilier mai aparte. Fie că vorbim de terasele din centrul vechi sau de cele de pe acoperișurile clădirilor, total sau parțial acoperite, la amenajare trebuie să alegi un mobilier simplu, elegant, atractiv, ușor de manevrat și îndeosebi confortabil și rezistent la trafic intens.

Dacă ești în căutare de idei pentru amenajarea terasei, iată câteva propuneri:

Stil minimalist

Dacă îți dorești un stil simplu și elegant, folosește mese și scaune metalice. Pe lângă faptul că sunt rezistente la UV și precipitații, sunt ușor de curățat și se potrivesc ușor în orice decor înconjurător.

Pentru un confort sporit și totodată un accent de culoare, poți opta pentru pernuțe din materiale și culori atractive. Sau poți alege scaune cu spătar și șezut din chingi elastice împletite sau cu bandă căptușită cu poliuretan termoplastic împletit.

mobilier metalic pentru terasa

Scaun fara brate de terasa T 453 A

Scaun pentru terasa potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior. Este confectionat din metal si este disponibil intr-o gama variata de culori.
Citește mai mult

Masa de exterior cu blat rotund M 425 B

Masa cu blat rotund si baza de trei picioare metalice.
Citește mai mult

Scaun metalic pentru terasa T 726

Scaun metalic pentru terasă Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult
mobilier metalic pentru bistro

Scaun metalic cu scoica din chingi elastice T 341

Scaun cu brate pentru terasa si structura metalica vopsita in camp electrostatic si scoica din chingi elastice.
Citește mai mult

Masa de exterior cu blat patrat M 425 C

Masa metalica pentru terasa. Blat patrat cu grosmie de 25 mm si baza cu patru picioare din fier solid.
Citește mai mult

Scaun cu scoica din franghie nautica T 631

Scaun cu structura din otel galvanizat si scoica din franghie nautica intertesuta. Potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior. Disponibil intr-o gama variata de culori.
Citește mai mult

Culori vii și atractive

Simplu și practic… mobilierul pentru exterior cu design modern și culori calde animă spațiul și îi conferă personalitate și stil.

Avem o gamă largă de modele, dintre care îți prezentăm scaunele metalice cu sau fără brațe, cu spătar complet sau alcătuit doar din câteva șipci metalice sau din lemn.

mobilier metalic pentru bistro

Scaun stivuibil pentru terasa T 454 A

Scaun metalic stivuibil pentru terasa, cu spatar. Disponibil in culorile : portocaliu, albastru, verde.
Citește mai mult

Scaun metalic de terasa T 633 A

Scaun metalic stivuibil, fara brate, pentru terasa, disponibil in diferite culori. Cu doua optiuni de perne pentru sezut: perna simpla sau perna cu bordura cusuta. Scaun modern potrivit pentru gradini de vara si terase.
Citește mai mult

Scaun metalic de terasa T 633 B

Scaun metalic stivuibil, cu brate, pentru terasa, disponibil in diferite culori. Cu doua optiuni de perne pentru sezut: perna simpla si perna cu bordura cusuta.
Citește mai mult

Masa cu blat rotund pentru exterior M 226

Masa din metal cu blat rotund pentru exterior. Baza este formata din patru picioare care ofera mesei stabilitate. Perfecta pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult
mobilier metalic pentru bistro

Scaun stivuibil de terasa T 339 B

Scaun metalic stivuibil cu brate pentru terasa.
Citește mai mult

Masa cu blat patrat pentru exterior M 226 B

Masa din metal cu blat patrat pentru exterior. Baza este formata din patru picioare care ofera mesei stabilitate. Perfecta pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Scaun fara brate pentru terasa T 339 A

Scaun metalic stivuibil fara brate pentru terasa.
Citește mai mult
mobilier metalic pentru bistro

Scaun pentru terasa T 640 A

Scaun pe cadru metalic, cu sezut si spatar din lemn de fag. Este utilizat in spatiile exterioare, cum ar fi terasa sau gradina de vara.
Citește mai mult

Scaun pentru terasa T 640 B

Scaun cu brate, pe cadru metalic, cu sezut si spatar din lemn de fag. Este utilizat in spatiile exterioare, cum ar fi terasa sau gradina de vara.
Citește mai mult

Scaune și mese pliabile pentru terasă

Pentru terasele stradale, amenajate în zone pietonale, pe trotuar sau în piațete, este ideal să ai un mobilier outdoor pliabil și ușor. Astfel seara, la închidere vei putea strânge totul repede, fără prea mari bătăi de cap și dureri de spate.

În portofoliul nostru de produse avem mese metalice pliabile, cu blat rotund sau pătrat și scaune pliabile, din metal ușor și rezistent, sau cu șezut și spătar din lemn de fag tratat pentru rezistență la intemperii.

mobilier metalic pliabil

Scaun metalic pliabil T 728 A

Scaun metalic pliabil fara brate. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Scaun metalic pliabil T 728 B

Scaun metalic pliabil cu brate. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Masa pliabila de exterior M 426 C

Masa cu blat patrat, pliabila, din metal pentru exterior. Masa este durabila, rezistenta la intemperii si rugina. Usor de curatat, asamblat si depozitat.
Citește mai mult
mobilier pliabil bistro

Scaun pliabil pentru terasa T 729 A

Scaun pliabil pentru terasa, cu structura metalica. Sezut si spatar din sipci din lemn de fag. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Scaun pliabil pentru terasa T 729 B

Scaun pliabil, cu brate, pentru terasa. Are structura metalica si sezut si spatar din sipci din lemn de fag. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Masa pliabila de exterior M 426 B

Masa cu blat rotund, pliabila, din metal pentru exterior. Masa este durabila, rezistenta la intemperii si rugina. Usor de curatat, asamblat si depozitat.
Citește mai mult

Mobilier pentru grădina de vară

Pentru grădinile de vară mai deosebite îți propunem amenajarea unui cadru intim și cochet, cu mobilier tip lounge din lemn masiv tratat pentru a garanta durabilitatea și rezistența. Îți vei răsfăța clienții cu aceste fotolii și canapele încăpătoare și comode, cu perne din materiale special concepute pentru exterior.

mobilier din lemn gradina de vara

Fotoliu lounge terasa T 727 A

Fotoliu lounge pentru terasa Confectionat din lemn de brad în finisaj vintage de nuc. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Canapea lounge terasa T 727 B

Canapea lounge de 2 locuri pentru terasa. Confectionata din lemn de brad în finisaj vintage de nuc. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Canapea lounge terasa T 727 C

Canapea lounge de 3 locuri pentru terasa. Confectionata din lemn de brad în finisaj vintage de nuc. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Masuta lounge terasa T 727 D

Masuta din lemn pentru terasa. Confectionata din lemn de brad în finisaj vintage de nuc. Perfect pentru terase sau gradini de vara.
Citește mai mult

Acestea sunt numai câteva modele… Avem o gamă largă de piese de mobilier pentru terasă potrivite oricărui stil de amenajare. Și te așteptăm cu drag să ne contactezi pentru a găsi împreună soluția optimă pentru tine, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție!

Intră pe site-ul nostru să le descoperi sau cere acum o ofertă și consultanții noștri te vor ajuta cu propuneri interesante.

Articole similare