La est v-am mai plimbat, ca doar avem destule referinte de pe litoral, asa ca astazi va invitam in vest, la Timisoara. Nu de alta, dar poate ajungeti in zona si nu stiti unde se mananca bine. Asadar, daca ajungeti in capitala Banatului, faceti cumva sa ajungeti pe Calea Aradului, la numarul 85C, la prietenii nostri de la Downtown Shawarma.

Daca e sa ii intrebi pe ei, se descriu scurt si la obiect – „pur si simplu… cu de toate!” Toate bune, delicioase, minunate, daca e sa ne intrebati si pe noi. Oricum, cert este ca unul dintre „ingredientele” care dau culoare restaurantului banatean este mobilierul Chairry. Chiar si la propriu, pentru ca le-am dus cu mare drag scaune moderne in mai multe forme si culori, inclusiv intr-o nuanta de galben aprins. Si tare bine le mai sta acolo!

14591730_1069153749878581_691741872938170360_n

Speram sa ne ierte ca le-am imprumutat poza de pe pagina de Facebook, dar ne place grozav stilul lor pop-art! E chiar molipsitoare energia lor, fie si numai din poze, cu atat mai mult cu cat pluseaza si cu texte simpatice si fresh (exact ca spatiul, exact ca ingredientele pe care le folosesc, exact ca mobilierul nostru). De exemplu, mesajul care acompania aceasta imagine suna exact asa: „Treci, cand ti-e pofta, pe la #DowntownShawarma! Avem loc pentru tine, pentru prietenii tai si pentru toate gusturile.”

Ca sa nu mai punem la socoteala si ca noi chiar am fost la fata locului si chiar ne place mult cum s-au aranjat lucrurile! Deci adaugam si noi cu bucurie in portofoliu inca un restaurant cu vibratii si energii cat se poate de pozitive. Si inca un teritoriu cucerit de „armata” confortabila de piese Chairry. Suntem deja cam peste tot in tara si ne consolidam cu drag si spor prezenta!

PS: Iertati-ne daca v-am facut pofta…

Articole similare