Cu toții avem momente în care tânjim după un loc special, doar al nostru, unde să ne putem regăsi, să ne adunăm gândurile și să prindem forțe proaspete… un mic colț de rai în care să ne relaxăm citind o carte, să privim natura din jurul nostru, să bem o cafea, să depănăm amintiri sau să ne sfătuim cu cel mai bun prieten.

Fie că e vorba de grădină, balcon sau terasă, ai nevoie de un mobilier pentru grădină care să fie rezistent, ușor de curățat și totodată confortabil.

Fotoliu elegant pentru grădină

Proiectat special pentru exterior, fotoliul T 662 este elegant și încăpător. Confecționat dintr-o rășină întărită cu fibră de sticlă, este ușor de curățat, rezistă la intemperii, este stivuibil și ușor de reciclat. Spătarul te învăluie cu forma sa ergonomică, mai mult… te poți lăsa pe spate, confortabil, având două poziții de înclinare posibile. Baza pe patru picioare poate fi fixă (T 662 A), sau mobilă (T 662 B), prin atașarea a două lamele pentru balansare.

fotoliu balansoar

Fotoliu T 662 B

Fotoliu balansoar pentru terasa disponibil in 5 culori moderne. Spatarul flexibil se poate inclina in 2 pozitii. Baza cu patru picioare se sprijina pe doua lamele din polietilena curbata atasate. Confectionat din polipropilena intarita cu fibra de sticla si aditivata UV. Potrivit pentru exterior si interior. Perna disponibila optional. Certificat CATAS.
Citește mai mult
fotoliu gradina reclinabil

Fotoliu T 662 A

Fotoliu pentru terasa cu spatar flexibil, disponibil in 4 culori (kaki, alb, negru si maro). Spatarul se poate inclina in 2 pozitii. Confectionat din polipropilena intarita cu fibra de sticla si aditivata UV. Potrivit pentru exterior si interior. Perna disponibila optional. Certificat CATAS.
Citește mai mult

Setul perfect pentru balcon sau terasă

Chiar și cele mai mici balcoane pot fi amenajate astfel încât să îți ofere un spațiu în care te poți relaxa, unde îți poți bea cafeluța de dimineață sau chiar lucra de acasă atunci când nu poți ajunge la birou.

Măsuța 2 în 1 pentru terasă T 686, care include kit-ul pentru asamblare pe 2 înălțimi diferite: 40 cm sau 76,5 cm, alături de 2 scaune pliabile fără brațe T 712 pot fi decorul perfect, ambele modele fiind disponibile într-o gama variată de culori moderne pentru a crea exact paleta coloristică preferată.

Masuta terasa 2 inaltimi

Masuta terasa T 686

Masa confectionata din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV. Blat rotund fara perforatii. Baza are o coloana centrala si 3 picioare. Disponibila in 7 culori moderne. Usor de montat / demontat. Se livreaza cu kit pentru asamblarea pe doua inaltimi diferite: 40 cm sau 76,5 cm. Potrivit pentru interior si exterior.
Citește mai mult
scaun pliabil terasa

Scaun pliabil pentru terasa T 712

Scaun pliabil din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV. Potrivit pentru interior si exterior. Disponibil in 4 culori moderne (alb, antracit, rosu si lime). Certificat CATAS.
Citește mai mult

Colțul tău secret din grădină

Atunci când vrei să te ascunzi de tumultul cotidian, să visezi cu ochii deschiși, să respiri aer curat și să te bucuri de natura care revine la viață… ce poate fi mai minunat decât acel loc magic din grădină, pe care ți l-ai pregătit special.

Un sistem de canapele modulare extrem de versatile, care include fotoliu (T 586), canapea cu două sau 3 locuri (T 587), canapea modulara (T 588) cu module de mijloc, colțare, taburet (T 589) și măsuță (T 590) ce pot fi aranjate în diferite configurații.

Extrem de rezistente și confortabile, sunt disponibile într-o gamă largă de culori și materiale, potrivite pentru orice gust, astfel încât spațiul tău preferat să fie locul perfect în care te retragi la sfârșitul zilei sau cadrul ideal pentru o atmosferă romantică la sfârșit de săptămână.

canapea modulara gradina

Canapea modulara terasa T 588

Canapea modulara pentru terasa. Cadrul din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV este disponibil in trei culori, alb, antracit si gri deschis. Canapeaua e prevazuta cu perne pentru sezut si spate intr-o gama variata de materiale si culori. Potrivit pentru interior si exterior. Certificat CATAS Poate fi configurata dupa dorinta. Module disponibile: modul central, modul de colt si module laterale stanga / dreapta Poate fi folosit in diferite combinatii cu T 586, T 587, T 589 and T 890.
Citește mai mult

Masuta terasa T 590

Masuta pentru terasa. Cadrul din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV este disponibil in trei culori, alb, antracit si gri deschis. Potrivit pentru interior si exterior. Certificat CATAS Poate fi folosit in combinatii cu T 586, T 587, T 588 si T 889.
Citește mai mult
mobilier terasa gradina

Fotoliu terasa T 586

Fotoliu din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV disponibil in trei culori, alb, antracit si gri deschis. Prevazut cu perne pentru sezut si spate intr-o gama variata de materiale si culori. Potrivit pentru interior si exterior. Certificat CATAS Poate fi folosit in diferite combinatii cu T 587, T 588, T 589 and T 890.
Citește mai mult

Taburet terasa T 589

Taburet pentru terasa. Cadrul din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV este disponibil in trei culori, alb, antracit si gri deschis. Prevazut cu perna pentru sezut intr-o gama variata de materiale si culori. Potrivit pentru interior si exterior. Certificat CATAS Poate fi folosit in combinatii cu T 586, T 587, T 588 si T 890.
Citește mai mult

Canapea terasa T 587

Canapea cu brate pentru terasa cu doua sau trei locuri. Cadrul din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla si rasina aditivata UV este disponibil in trei culori, alb, antracit si gri deschis. Canapeaua e prevazuta cu perne pentru sezut si spate intr-o gama variata de materiale si culori. Potrivit pentru interior si exterior. Certificat CATAS Poate fi folosit in diferite combinatii cu T 586, T 588, T 589 and T 890.
Citește mai mult

Avem și alte modele disponibile pentru grădină sau terasă și suntem gata să ți le arătăm.

Intră pe site-ul nostru să le descoperi sau cere acum o ofertă și consultanții noștri te vor ajuta cu propuneri interesante.

Articole similare