scaune si mese restaurant

Cui nu-i place o atmosferă primitoare atunci când intră pe uşa unui hotel? Iar dacă locaţia aparţine unui lanţ hotelier internaţional, amprenta de inspiraţie tradiţională este un plus, atât pentru oaspeţii străini ce îi calcă pragul, cât şi pentru a crea sentimentul de acasă. De aceea, ne bucurăm că am făcut parte din proiectul ibis Styles Bucharest City Center din Bucureşti, din zona Ştirbei Vodă, hotel în care veţi profita din plin de tot confortul mobilierului Chairry, aflat în diferite zone importante ale locaţiei.

Aceasta este a doua investiție a companiei Dentotal condusă de Bogdan Dogariu, iar proiectul a fost coordonat de Alina Vlădulescu – Cluster Manager Mercure Bucharest City Center & ibis Styles Bucharest City.

Tema designului combină inspiraţia tradiţională, cu tendinţele moderne sub semnătura arhitectului Bogdan Stoica (Arhi Grup). Mobilierul ales oferă pe de o parte accentele ideale pentru un ambient complet, iar pe de altă parte, asigură o experiență plăcută vizitatorilor precum şi funcţionalităţile necesare angajaţilor.

Recepţia hotelului – oferă o impresie memorabilă vizitatorului, încă de la început!

Recepţia este o piesă de mobilier cu adevărat deosebită. Structura metalică susţine un blat de sticlă pe care au fost imprimate motive inspirate de cusăturile iei, laitmotivul întregului concept de design. Aceleaşi motive tradiționale se regăsesc și pe ușile dulapurilor din spatele recepției și te fac să simți că ai pășit într-un univers familiar și plin de ospitalitate. Atmosfera primitoare din lobby-ul hotelului este întregită de fotolii confortabile si pline de culoare.

fotolii lobby hotel
fotolii lobby hotel
receptie hotel
mobilier lobby

Chairry: mobilier premium și custom made pentru restaurant

Recepţia este o piesă de mobilier cu adevărat deosebită. Structura metalică susţine un blat de sticlă pe care au fost imprimate motive inspirate de cusăturile iei, laitmotivul întregului concept de design. Aceleaşi motive tradiționale se regăsesc și pe ușile dulapurilor din spatele recepției și te Mobilierul ales pentru restaurant te îmbie să petreci timp de calitate și să savurezi o masă bună. Drept inspirație, iată doar câteva dintre modelele de scaune furnizate de noi pentru acest proiect.

scaune restaurant Chairry
scaune restaurant Chairry
scaune restaurant Chairry
scaune inalte pentru bar Chairry
scaune inalte pentru bar Chairry
scaune inalte pentru bar Chairry

La restaurant atmosfera este întregită de un mobilier custom made din lemn masiv de stejar, cu finisaj natural şi structură de metal. Oferta a inclus bufetul pentru mic-dejun, barul, mesele, canapelele, dulapurile ospătarilor, masa internet corner, dar și tavanul cu structură metalică și plasă perforată montat deasupra zonei de bar.

mese bufet
bufet custom
mobilier zona bufet
mobilier internet corner
scaune de bar
mobilier restaurant scaune mese canapele
scaune de bar

Sala de conferință: mobilier versatil și ușor stivuibil

Nu întâmplător, sala de evenimente a ibis Style din București poartă denumirea de Hora – pentru că în lumea satului, era prilejul de reuniune și comunicare. Spațiul sălii este valorificat printr-o varietate de aranjamente, astfel încât să se muleze perfect pe necesitățile clienților și natura evenimentului organizat.

Astfel, din oferta variată de mobilier Chairry au fost alese scaunele cu spătar flexibil mese cu picioare pliabile și pupitrul din polietilenă, adică un mobilier extrem de versatil pentru a se potrivi fiecărei situații în parte, ușor de transportat și depozitat.

scaune sala de conferinte
mobilier sala meeting
sala de conferinte masa prezidiu pupitru
mobilier sala training

Iar în camerele de hotel, scaunele comode și confortabile, completează cu succes decorul fiecărei încăperi.

scaun camera hotel
scaun camera hotel

În final, vă invităm în categoria de proiecte realizate să vedeți și alte proiecte în care ne-am implicat. Oricând aveţi nevoie de o soluţie personalizată pentru mobilier, puteţi lua cu uşurinţă legătura cu unul dintre consultanţii noştri specializaţi.

Inspiraţie!

Articole similare