Unul dintre aspectele care ne diferentiaza este dorinta noastra de a oferi servicii complete clientilor nostri. Nu ne multumim doar sa le punem la dispozitie o gama bogata de modele de piese de mobilier, ci cautam sa ii ajutam si cu o multime de alte detalii mari si mici, detalii care sa ii ajute sa ia cele mai bune decizii pentru spatiile pe care isi doresc sa le amenajeze. Iar pasii in plus pe care ii facem pentru clientii nostri inseamna orice de la un sfat bun din partea consultantilor nostri de vanzari la elaborarea unei randari pentru a-i ajuta sa vizualizeze cum ar arata la final, mobilat, localul lor, dar si cautarea accesoriilor si pieselor auxiliare care sa completeze optim mobila propriu-zisa.

Tocmai din acest motiv cautam mereu furnizori care sa arate ca au la fel de multa grija ca noi la tusele fine care intregesc imaginile de ansamblu. Si gandindu-ne la acestea nu putem sa nu ne amintim de ZOWN (brand pe care il reprezentam exclusiv in Romania) care nu doar comercializează piese de mobilier perfecte pentru evenimente (pliabile, rezistente, durabile, cu multiple configuratii si dimensiuni etc.), ci pune la dispozitie si huse speciale pentru scaunele si mesele din colectiile lor.

Noi am apreciat ca au inteles si nevoile mai subtile ale organizatorilor de evenimente si demonstreaza aceasta intelegere prin gama variata de modele, texturi si culori pe care le-au gandit pentru husele care desavarsesc piesele lor de mobilier. Fireste, designul se pliaza perfect pe stilul ZOWN, iar materialele din care sunt fabricate au echilibrul perfect intre durabilitate, rezistenta si estetica. De asemenea, husele au cusaturi speciale care le intaresc forma si structura, nu se sifoneaza, nu se micsoreaza la spalare si, in general, sunt foarte usor de mentinut, spalat si calcat.

Gama completa de huse pentru mobilierul ZOWN o puteti vedea aici si va stam la dispozitie oricand pentru orice alte informatii ati putea avea nevoie.

Articole similare