Ne place să participăm la evenimente, pentru că ne face mare plăcere să cunoaștem oameni noi și interesanți, pentru că mereu căutăm să rămânem conectați la ultimele tendințe din HoReCa, design sau arhitectură sau pur și simplu pentru că ne mândrim cu produsele noastre și profităm de ocazii pentru a le arăta lumii.

Însă adesea nu ne mulțumim cu un rol pasiv, ci căutăm să sprijinim cât mai activ evenimentele în care ne implicăm. Ei bine, săptămâna aceasta avem ocazia să facem parte din două acțiuni de anvergură: Hotel Tourism Leisure Investment Conference și Carol Factory Night.

Hotel Tourism Leisure Investment Conferece este ”cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România”, iar în 2014 s-a organizat deja a șaptea ediție, pe 22 și 23 Mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Am fost ieri acolo și vom fi și astăzi alături de specialiști din domeniul HoReCa, reprezentanți ai autorităților (de exemplu, Florin Jianu, Ministru Delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism sau Răzvan Filipescu, Președinte Al Autorității Naționale Pentru Turism – ANT ), dar și oameni-cheie din cele mai mari branduri hoteliere internaționale prezente în România (Marriott, Hilton, Howard Johnson, Pullman etc.). Dar pe lângă conferință și seminarii, un punct central al evenimentului a fost reprezentat de Gala Premiilor de Excelență, gală menită să acorde distincții celor mai bune companii și proiecte din industrie, iar aici am avut un rol activ, pentru că noi am oferit premiile, alături de DAAS, UPC și BIT SOFT.

Carol Factory Night va avea loc astăzi, 23 Mai, la Halele Carol, și este cu siguranță un proiect deosebit, organizat de Zeppelin și Eurodite. Ne face mare plăcere să participăm ca sponsori și așteptăm cu interes conferința, expoziția și proiecția de film. Seria de evenimente începe la ora 17:00 și n-am vrea să vă dăm prea multe detalii, dar cuvintele-cheie vor fi: terasă, bar, cultural, biciclete, arhitectură, design, urbanism, olandezi, activism, antreprenoriat, film etc. V-am trezit interesul? Dacă da, ne vedem acolo! Și țineți cont că inclusiv meteorologic se anunță o seară superbă de Mai…

Articole similare