Mamaia este, de departe, cea mai stralucitoare statiune de pe litoralul romanesc. Este nucleul sezonului estival la malul Marii Negre, asa ca se bucura de o mare densitate de hoteluri, ceea ce ii obliga, mai departe, pe cei care gestioneaza aceste facilitati de cazare sa caute mereu modalitati prin care sa se distinga din multime. Iar cei care nu se multumesc cu putin in aceasta privinta, ca-n orice alt aspect de business si de viata, au intotdeauna de castigat din plin.

Astfel, Hotelul Riviera ar fi putut sa se multumeasca cu trasatura inerenta care sigur il face greu de ratat sau confundat – este cel mai inalt hotel din statiune, iar spre varful celor 14 etaje e clar ca privelistea panoramica, fie spre lac, fie spre mare si plaja, este pur si simplu de vis. Dar nu, inaltimea in sine si capacitatea mare de cazare (229 de camere se transforma intr-un beneficiu concurential net prin volum) nu au ramas singurele puncte forte ale acestui hotel. Specialistii HoReCa dedicati acestui loc al ospitalitatii au vrut sa dea spatiului un chip cu totul deosebit – fresh, colorat, viu! Si ne bucuram grozav ca piesele de mobilier Chairry au fost alese pentru a anima intregul ansamblu.

Iar acum, la inceput de februarie, cand inca ne ascundem sub paltoane groase si fulare, visul la mare, vara si soare e mai dulce ca oricand, daca se intruchipeaza in imagini atat de vesele si optimiste! Parca-parca ne mai insufletim putin cu gandul la petele de culoare pe care am fost solicitati sa le sadim la malul marii…

1 2 3

Articole similare