Află din acest articol care sunt caracteristicile importante de luat în considerare atunci când trebuie schimbat mobilierul şcolar, astfel încât să se potrivească în noul context post-COVID, dar în acelaşi timp să fie prietenos, util şi comod pentru elevi.

Copilul tău cum stă în bancă?  Dacă este în clasele primare, e foarte posibil să nu ajungă bine la pupitru şi nici cu picioarele jos. Un licean va fi de multe ori nevoit să îşi întindă picioarele pe culoar. O poziţie deficitară îi afectează copiii pe termen lung.

Acum este momentul pentru schimbarea mobilierului școlar și reamenajarea claselor ținând cont și de necesitățile de distanțare socială. În acest context, băncile școlare individuale sunt ideale pentru că permit multiple posibilități de amplasare a rândurilor clasice de bănci.

Mobilier școlar individual

Prin amanajarea clasei cu pupitre individuale se câștigă spațiu și flexibilitate. Acestea sunt ușor de aranjat pentru a păstra distanța minimă. Clasa poate fi reconfigurată în funcție de specificul orei, sau în situații de examene ori evaluări.

Bănci pentru școală durabile și ușor de igienizat

Mobilierul școlar de calitate reprezintă o  investiție pe termen lung, ce folosește mai multor generații de elevi.

Alege din modelele de pupitre școlare individuale de la Chairry, rezistente la uzură și cu funcționalități utile pentru copii: spațiu de depozitare sub blat, cârlig lateral pentru agățarea ghiozdanului și loc pentru instrumentul de scris.

Băncile pentru școală sunt ușor de curațat și igienizat. În plus, pentru a crea o ambianță prietenoasă în sala de clasă, pupitrele pot fi comandate în 4 variante de culoare: roșu, alb, albastru și galben. Designul este atractiv și sigur, cu margini rotunjite.

Chairry set mobilier scolar individual

Scaune comode pentru elevi

Atunci când petreci mai multe ore la birou postura este foarte importantă pentru sănătatea coloanei. Propunem două modele de scaune care pot fi achiziționate împreună cu pupitrele școlare individuale și care prin designul lor sunt special concepute pentru a încuraja o poziție în șezut cât mai corectă: scaunul SO 412 si scaunul SO 413.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Chairry set mobilier scolar individual

Panouri despărțitoare transparente pentru școli

Nu doar sălile de clasă, ci și cancelaria sau spațiile comune de socializare (cantina, holurile) trebuie regândite. Un ajutor pentru amenajarea spațiilor școlare poate fi împărțirea pe zone prin panouri despărțitoare, transparente sau opace.

panouri despartitoare
panouri despartitoare
panouri despartitoare

Panouri despărțitoare transparente pentru școli

Table de scris mobile sau cu picioare telescopice

Reorganizarea  claselor poate însemna şi reorientarea băncilor sau modificări periodice ale spaţiului educațional, în funcţie de necesităţi. O tablă uşor de transportat şi poziţionat, mobilă sau cu picioare telescopice, astfel încât să vadă informaţiile esenţiale chiar şi elevii situați într-un colț mai îndepărtat al clasei, poate fi exact ajutorul de care are nevoie orice cadru didactic.

tabla de scris mobila
tabla de scris telescopica

Chairry: tablă de scris mobilă sau telescopică

>>>>>> Citește și Adaptarea spațiilor educaționale la condițiile pandemiei de Covid-19, articol care conține multiple soluții și idei de reamenajare a claselor.

Te așteptăm în secțiunea special dedicată pentru mobilier școlar pentru a alege cele mai bune produse.

Articole similare