Eram cu toții obișnuiți ca la final de an să ne întâlnim, indiferent de mărimea echipei, la o petrecere de sărbători și poate, de alte câteva ori, la teambuilding-uri. În 2020, sănătatea şi responsabilitatea au luat locul întrevederilor față în față. În acest context, una dintre soluțiile cele mai bune de a veni în sprijinul angajaților tăi care lucrează de acasă, ar fi un cadou creativ şi util în acelaşi timp, care să pună accent pe sănătatea şi starea lor de bine. Dotează spațiile de lucru ale angajaților tăi cu scaune ergonomice de calitate şi organizează la final de an o întâlnire online informală, plină de veselie. Garantăm că surpriza și mulțumirea lor vor fi pe măsură. Pune accent pe sănătatea angajaților tăi pentru o productivitate cât mai bună!

Top cele mai bune scaune de birou

În acest articol îți propunem cele 2 modele de scaune ergonomice care sunt în topul vânzărilor noastre – extrem de versatile și apreciate pentru funcționalitățile și confortul pe care le oferă. Inspirație!

Așadar, intră în scenă scaunul de birou ergonomic Efit SO 317 A, un model deosebit şi uşor adaptabil în funcţie de designul încăperii sau preferinţele utilizatorului.  Iată câteva dintre avantajele achiziționării acestui scaun operaţional:

  • beneficiezi de confort sporit – cu spătar standard sau cu spătar înalt şi design special pentru confort în zona lombară, reglabil în patru poziţii (cu înclinare de până la 30 grade)
  • ai grijă de coloană, chiar şi în cazul petrecerii unui timp îndelungat la birou – şezut special proiectat cu camere de aer pentru distribuţia optimă a presiunii.
  • mecanism synchro cu reglare automată în funcţie de greutate
  • reglezi scaunul în conformitate cu anatomia corpului tău, până la cele mai fine detalii – şezut reglabil pe înălţime (39-50 cm) şi ca distanţă faţă de spătar (7 poziţii cu deplasare de până la 7 cm). De asemenea, cotierele pot fi reglate pe înălţime (7 poziţii – 7 cm), lateral (cu deplasare de până la 2,5 cm), sau cu posibilitatea de rotire la 360 de grade.
  • beneficiezi de stabilitate şi siguranţă  – bază din aluminiu sau din poliamidă întărită cu fibră de sticlă, în formă de stea cu 5 braţe cu diverse opţiuni pentru roţi.

Acum trebuie doar să iei legătura cu unul dintre consultanţii noştri specializaţi pentru a stabili toate detaliile legate de personalizarea modelului de scaun ergonomic Efit SO317 A, așa cum îți doreșt! Spune-ne culoarea şi caracteristicile preferate!

Scaun ergonomic premiat pentru confort și durabilitate

Al doilea model pe care ți-l propunem, Stay SO 239, a îndeplinit toate așteptările specialiștilor legate de ergonomie și confort, atunci când a fost selectat la Delta Awards. Caracteristicile sale sunt ideale: spătar din plasă tehnică, șezut din polipropilenă și fibră de sticlă, acoperit cu spumă elastică injectată. Poate fi tapițat cu diverse ţesături , în funcţie de preferinţe. Pentru mai multe detalii, întreabă un consultant Chairry.

Este important să ştii că beneficiezi de mai multe tipuri de reglare absolut perfecte pentru a-ţi susţine cât mai bine corpul în timpul orelor pe care le petreci la birou – reglarea pe înălţime prin piston pe gaz, reglarea greutăţii, reglarea spătarului pe verticală în 4 poziţii diferite, glisarea şezutului faţă/ spate şi suport lombar ajustabil. Brațele sunt de asemenea reglabile pe înălțime sau pe lateral, util când ai nevoie să mărești sau să micșorezi distanța dintre ele. Opțional, scaunul poate avea și tetieră reglabilă, pentru un suport ideal al cefei.

Stabilitatea modelului este dată de baza tip office din aluminiu şi poliamidă care este disponibilă în 5 variante. Roţile sunt antiderapante, cu sistem de control al greutăţii.

În cazul în care acest scaun este exact ce îți trebuie, atunci ia acum legătura cu colegii noștri ce oferă consultanță specializată pentru a alege toate opțiunile de care ai nevoie și a configura scaunul în funcție de necesitate și de cum îți place.

Articole similare