Actiu

Chairry este distribuitor exclusiv pentru ACTIU, cu o experiență de peste 50 de ani.

ACTIU este un furnizor specializat în design și producere de mobilier de birouri și spații comerciale, având prezență la nivel internațional (în peste 90 de țări). Este recunoscut pentru inițiativele sale privind susținerea mediului înconjurător, precum și pentru soluțiile eficiente de producție.

B&T Design

Chairry este distribuitor exclusiv pentru B&T Design, cu o experiență de peste 30 de ani.

B&T Design este unul din liderii din domeniul producătorilor de mobile din Turcia, specializat pe mobilier de design la standard de calitate european.

Balliu

Chairry este distribuitor exclusiv pentru Balliu, cu o experiență de peste 50 de ani în cercetare și dezvoltare de produs.

Balliu, brand global de referință pentru mobilierul în aer liber, combină cele mai bune idei tehnologice cu cele mai recente tendințe în design, imprimând astfel produselor cele mai bune funcționalități, confort și durabilitate.

Metaxakis

Chairry este distribuitor recomandat pentru Metaxakis

Metaxakis este un brand activ în domeniul general al mobilierului contractual de peste 45 de ani, care se bucură de cea mai mare recunoaștere atât pe piața greacă, cât și în cele 36 de țări străine în care exportă, oferind produse și servicii unice.

Zown

Chairry este distribuitor recomandat pentru ZOWN by Maxchief

Chairry este distribuitor recomandat pentru ZOWN by Maxchief, furnizor specializat în crearea de mobilier și soluții performante pentru profesioniștii Horeca.

aeris

Chairry este dealer autorizat aeris

aeris este o companie germană cu peste 20 de ani de experiență, situată în topul celor mai inovative companii din domeniu. Cu designul lor unic și natural, produsele aeris se adaptează mișcărilor naturale ale corpului uman, revoluționând piața scaunelor ergonomice pentru birou

VERGÉS

Chairry este distribuitor unic în România pentru compania VERGÉS (Brandurile Palmira și Lagranja Collection)

Cu o experiență de peste 50 de ani în mobilier pentru Horeca și Spații publice și o gamă largă de produse create de designeri renumiți în domeniu, VERGÉS reprezintă un reper pentru arhitecții și designerii care caută pentru proiectele lor mobilier contemporan de înaltă calitate.