Echipa Chairry a avut o saptamana plina, dar foarte frumoasa si ne-am bucurat de toate emotiile pe care le-am experimentat de-a lungul ultimelor zile!

Incepand cu luni, 21 martie, si pana miercuri, 23 martie, s-a desfasurat un eveniment organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania si Asociatia ProEvent, eveniment menit sa devina „un liant intre societate, companii si arhitecti, prin intarirea ideii de comunitate” si care isi propune sa promoveze arhitectura de calitate si realizarile deosebite ale designerilor romani. Astfel, 2016 a fost primul an in care s-au acordat „Distinctiile GIS” in cadrul forumului international de arhitectura si design de interior de la Bucuresti. Zeci de proiecte din toata tara au fost inscrise in competitie in categoriile propuse, a fost organizata o expozitie cu planse, iar juriul a avut dificila misiune de a-i alege pe cei mai buni dintre participantii la concursul „Romania Interior Architecture”.

Castigatorii Distinctiilor GIS, indiferent de categorie, urmeaza sa beneficieze de evidentiere si de o promovare aparte in expozitiile care vor fi organizate pe teritoriul Romaniei, in incinta universitatilor de arhitectura, dar si in conferinte internationale care vor avea loc in Ungaria, Polonia, Bulgaria, Turcia sau Cehia.

Ei bine, suntem foarte mandri ca mobilierul Chairry a facut parte dintr-un proiect caruia i s-a acordat o Distinctie GIS, respectiv pentru secțiunea „Instalatii si obiecte”, si vrem sa il felicitam si aici pe arhitectul Robert Marin de la Nuca Studio pentru designul minunat pe care l-a gandit pentru VIP Lounge din Aeroportul Otopeni! Isi merita din plin distinctia si suntem fericiti ca piesele Chairry au putut intruchipa fidel viziunea creatorului.

Celalalt eveniment care ne-a provocat emotii in aceasta saptamana a fost „Gala femeilor de succes din domeniul financiar-bancar” si ne bucuram ca am putut sa fim parteneri intr-un eveniment menit sa le ofere unor doamne extraordinare o recunoastere a eforturilor pe care le depun si a rezultatelor pe care le obtin. Inca o data va felicitam! Ati fost si sunteti minunate!

Articole similare