Dragi prieteni arhitecți, ne-a făcut o deosebită plăcere să vă avem alături de noi la Seara Arhitecților! Datorită vouă am avut parte de o seară absolut minunată și ne-am bucurat să ne revedem vechii colaboratori, ne-a încântat să facem cunoștință cu oameni noi și, nu în ultimul rând, am fost foarte impresionați de proaspeții arhitecți. Ne așteptam să vedem tineri frumoși, energici, creativi și ambițioși, dar ne-ați depășit așteptările și sperăm să păstrăm în continuare legătura.

De asemenea, vrem să mulțumim Domnului Decan al Facultății de Arhitectură de Interior şi Design, Marius Marcu-Lapadat, nu doar pentru că a acceptat invitația noastră și ne-a onorat cu prezența și cu câteva cuvinte, ci și pentru că ne-a ajutat să facem cunoscut evenimentul în rândul studenților.

Apoi, sigur că nu putem să nu mulțumim și celor care au participat activ la buna desfășurare a evenimentului, căci reușita a fost cu siguranță și meritul lor. Așadar, îi mulțumim Luminiței Tzakis de la Crama Oprișor pentru degustarea de vinuri, Silviei Constantin de la SCAE România pentru cafeaua minunată, preparată profesionist de mâini dibace de barista, invitatului special din Bulgaria, Gencho Goev, și formației Str. POGO pentru atmosfera minunată.

Și, nu în ultimul rând, vă mulțumim și vouă, dragi prieteni Chairry care ne sunteți alături mereu în evenimentele importante, și vouă, celor care faceți parte din echipa Chairry, celor atât de dedicați misiunii noastre și celor care contribuiți în fiecare zi la ceea ce suntem.

Vă mulțumim tuturor și sperăm să ne reîntâlnim cu fiecare cât mai curând, fie că vom lucra împreună la proiecte frumoase ori pur și simplu vom împărți, ca Sâmbătă seara, zâmbete și idei creative.

Articole similare