Cu toții avem nevoie de un sentiment de normalitate în acest an atipic, așa că vă propunem să intrați în atmosfera  de Crăciun. Am pregătit decorațiuni de sărbătoare rafinate şi elegante – lămpi decorative şi brazi luminoşi – care vor crea o atmosferă primitoare şi călduroasă oricărui spaţiu modern.
Dacă doriţi decoraţiuni inedite pentru hotel sau restaurant, ciţiţi în continuare şi lăsaţi-vă inspiraţi!

Brad de Crăciun stilizat, ce creează o atmosferă feerică

Propunerea designerului Ramon Esteve surprinde prin simplitate și rafinament atemporal. Bradul poate fi iluminat în diferite tonuri RGBW (roșu, verde, albastru sau alb), în funcție de starea de spirit pe care doriți să o creați și de momentul zilei. Ce ați spune de un Crăciun plin de strălucire care să aibă drept piesă centrală o pădure de brazi luminoși cu înălțimea de un metru, un metru jumătate și doi metri?

chairry brazi de craciun luminosi stilizati

Bradut decorativ lampa A 182 A

Obiect ambiental luminat in forma de bradut. Confectionat din rasina polietilenica. Disponibil in 4 marimi diferite: 2m, 1,5m, 1m si 25 cm.
Citește mai mult

Al doilea model de brad stilizat ce poate fi comandat de la noi de pe site este rafinat și are un design inspirat de eleganța naturii. Are 5 dimensiuni posibile, de la 36 cm înălțime, până la 2 metri, este extrem de versatil și poate fi amplasat în diferite spații, atât indoor cât și outdoor pentru a crea acea atmosferă magică de Crăciun.

chairry brad de craciun stilizat luminos

Bradut decorativ A 105 B

Obiect ambiental. Are forma unui brad, este iluminat si creeaza o atmosfera deosebita. Este disponibil in 5 marimi diferite: 2m, 1,5m, 1m, 0,5m si nano.
Citește mai mult

Atunci când cel mai bine se potriveşte în decor un brad clasic, propunerea noastră este tot plină de lumină, eleganţă şi căldură. Este accentul decorativ ideal al atmosferei de Crăciun, ce poate fi amplasat atât în interior, cât şi în exterior.

brad luminos

Lampa A 180 A

Lampa decorativa in forma de bradut. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb, verde sau rosu. Disponibila in 4 marimi diferite: 2m, 1,5m, 1m si 45 cm.
Citește mai mult

Stea frumoasă, luminoasă – decorațiune de Crăciun modernă

Simbol al Crăciunului, steaua se regăsește în decorațiunile acestui sezon. Vă propunem un design extravagant, o stea 3D în 6 colțuri ce poate fi integrată în decorațiunile de sărbători atât ca lampă în holul spectaculos al hotelurilor, cât și în vitrinele magazinelor. Lampa suspendată completează atmosfera de sărbătoare și este disponibilă în 3 culori – alb, roșu și fucsia.

lampa suspendata sub forma de stea

Lampa A 174

Lampa decorativa in forma de stea cu sase colturi. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb, rosu sau fucsia
Citește mai mult

Ornamente de Crăciun pentru HORECA

Crăciunul este despre bucurie și oameni dragi. Tocmai de aceea, anul acesta toate decorațiunile pe care le propunem au ca element definitoriu lumina. Sunt lămpi versatile care pot fi utilizate în foarte multe proiecte de design interior. Multe dintre ele, se pot regăsi și în ambientul încăperilor moderne, ca accente de inspirație scandinavă, în orice perioadă din an.
Exemple în acest sens sunt lampa portabilă cu mâner şi lampa bufniţă cu lumină caldă şi culori discrete.

lampi de masa chairry

Lampa A 176

Lampa decorativa in forma de bufnita. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil intr-o gama variata de culori pastelate (alb, rosu, portocaliu, galben, verde, roz sau bleu)
Citește mai mult
lampi de masa chairry

Lampa A 175

Lampa decorativa cu maner. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil intr-o gama variata de culori pastelate (alb, rosu, portocaliu, galben, verde, roz sau bleu)
Citește mai mult

Subliniază un decor romantic, plin de iubire folosind lămpi de masă cu design contemporan și elegant, care nu se vor demoda niciodată.

chairry decorațiuni pentru masa de Craciun

Lampa A 177 A

Lampa decorativa in forma de lumanare. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb sau rosu. Disponibila in doua marimi diferite: 30 cm, 22,5 cm.
Citește mai mult

Lampa A 177 B

Lampa decorativa in forma de lumanare. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb sau rosu. Disponibila in doua marimi diferite: 30 cm, 22,5 cm.
Citește mai mult

Iar pentru un stil contemporan, completează atmosfera de iarnă, cu obiecte decorative luminate, al căror design aminteşte de arhitectura scandinavă – lămpi cu siluete de căsuțe în care copiii îl așteaptă cuminți pe Moș Crăciun.

chairry decoratiuni luminoase pentru craciun

Lampa A 179

Lampa decorativa in forma de casute. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb sau rosu.
Citește mai mult

Lampa A 178

Lampa decorativa in forma de casute. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb sau rosu.
Citește mai mult

Am lăsat pentru final bestsellerul ornamentelor specifice sărbătorilor de iarnă. Ce ar fi Crăciunul fără cadouri? Ambalate frumos și legate cu panglica roşie, în contrast, acestea conferă un accent de rafinament întregului ambient. Cadoul luminos poate fi amplasat în vitrine sau în holurile hotelurilor, ca element decorativ unic, sau așezat în grupuri.

decoratiuni luminoase pentru craciun

Lampa A 181 A

Lampa decorativa in forma de cadou de Craciun. Confectionata din polietilena, iluminata cu led disponibil in alb. Disponibila in 5 marimi diferite: 75 cm, 50 cm, 40 cm, 30 cm, 20 cm.
Citește mai mult

Contactează cât mai repede un consultant specializat de la Chairry pentru a crea universul ideal, luminos, de Crăciun!

Vezi toate modelele din Colectia de Craciun 2020!