Ne place sa spunem ca echipa noastra reuseste sa transforme visul in realitate si chiar nu ar fi o exagerare, pentru ca o parte din clientii nostri ne aduc randari, pe care le-au creat in colaborare cu arhitecti, si au nevoie sa le gasim piese de mobilier pe care arhitectul le-a considerat potrivite pentru specificul acelui spatiu.

Intai de toate profitam de ocazie pentru a le multumi inca o data arhitectilor pentru munca dificila si migaloasa pe care o depun si am vrea sa le reamintim ca, tocmai pentru a le usura munca, am lucrat la proiectul Biblioteca 3D, care va ofera gratuit (si in mai multe formate de fisiere) o multime de piese din portofoliul nostru. Astfel, veti avea mai mult timp la disozitie pentru cele mai importante aspecte din proces – intelegerea nevoilor clientului si munca de creatie (despre care stim bine ca imbina si spiritul liber al imaginatiei, dar si cunostinte solide, riguros insusite in multi ani de studii).

Noi abia asteptam fiecare provocare si suntem mereu nerabdatori sa cautam in portofoliul propriu scaunele, mesele, fotoliile, canapelele etc. care pot aduce la viata visul clientului nostru pentru un restaurant, bar, pub, lounge, cafenea, hotel, terasă etc. ideal(ă). N-o sa va vina sa credeti cat de multe optiuni la dispozitie, asa ca nu avem niciun dubiu ca vom reusi sa gasim forma, culoarea si textura potrivite. Confortul, calitatea si un sfat bun vin din partea casei 🙂

Iar daca nu aveti o randare, desi v-am recomanda sa apelati la un specialist (pentru ca estetica e un lucru mai complicat decat pare si, in plus, pentru un spatiu din zona HORECA ar trebui luate in calcul si alte criterii functionale), putem sa va ajutam sa transformati un spatiu gol in „scena” unei afaceri de succes, vii si cu personalitate. Contactati-ne cu incredere!

PS: Uitati si un exemplu viu de spatiu finalizat – C House București:

CRoomB

Articole similare