Să recunoaştem de la început: nu e uşor să faci o primă impresie de excepţie atunci când clienţii trec pragul restaurantului, cafenelei, sau hotelului tău.

Să asiguri confortul clienţilor folosind mobilierul potrivit. Să păstrezi o curățenie impecabilă. Să reduci cantitatea de produse chimice de curăţare. În concluzie, să oferi clienţilor tăi cea mai bună experienţă.

Dacă ţi se pare o provocare să menţii aspectul şi funcţionalitatea mobilierului tău la standarde înalte, ia în considerare faptul că afacerile mediocre nu dau importanţă calităţii. Tu, pe de altă parte, urmăreşti rezultate excepţionale în afacerea ta.

Dar iată care este situaţia: Este posibil ca, uneori, să îţi faci viaţa de antreprenor mai grea decât este de fapt. În realitate, menţinerea calităţii şi igienei mobilierului afacerii tale poate fi o treabă ușoară dacă foloseşti soluţiile potrivite, cum este şi ţesătura inovatoare Aquaclean.

Ţesătura Aquaclean este ideală atât atunci când mobilierul tău Horeca include scaune pentru cafenea, fotolii pentru cafenea sau restaurant cât şi canapele pentru cafenea sau hotel. În cazul produselor ready made, îţi oferim varianta de retapițare cu Aquaclean.

Iată cum te ajută ţesătura Aquaclean să întreţii cu ușurință mobilierul și de ce Chairry.net îţi recomandă tapitarea cu Aquaclean:

Utilizarea tehnologiei Aquaclean previne murdărirea!

Sistemul Aquaclean permite îndepărtarea petelor de pe tapițeria mobilierului cafenelei sau restaurantului tău doar cu o cârpă umedă.

Într-un mod foarte inteligent, tratamentul Aquaclean acoperă fiecare fibră cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să intre în țesătură. Firul este tratat înainte de a fi țesut. Materialul este rezistent la foc și antibacterian, protejează împotriva infecției cu Coronavirus. Este recomandat pentru mobilier Horeca, Office și Medical. La Chairry am propus cu succes această soluție spitalului Regina Maria și Enayati Medical City.

Astfel, vei putea curăța ușor și rapid de pe tapițeria mobilierului tău de tip Horeca majoritatea petelor noi sau vechi, cum ar fi cele de vin, sos, grăsime, ciocolată, noroi, etc. Prin urmare, vei reduce și consumul de substanțe chimice de curățare și impactul asupra sănătății și mediului înconjurător.

Descoperă la Chairry țesăturile Aquaclean – versatile și adaptabile!

Când vine vorba despre aspectul materialelor tratate cu tehnologia Aquaclean, inovația nu afectează confortul și finețea tapițeriei. În plus, ai la dispoziție o gamă largă de modele și texturi în peste 150 de culori.

Iar indicele bun de rezistență la uzură înseamnă că țesătura Aquaclean va face fată bine folosirii intensive mulți ani de acum încolo.

Te invităm să vizitezi categoria cu mobilier Horeca pentru a alege produsele pentru care putem folosi tapițeria Aquaclean sau să ne contactezi pentru detalii despre serviciile de retapițare!