Despre mobilierul produs sub marca ZOWN (brand pe care il reprezentam exclusiv in Romania) v-am mai scris (de exemplu, aici). Asa ca s-ar putea sa stiti deja caracteristicile care fac din acest mobilier pentru evenimente optiunea cea mai potrivita pentru spatiile in care veti organiza petreceri, conferinte sau orice alt tip de event de amploare. Daca nu, va reamintim esenta – scaunele, mesele si accesoriile ZOWN sunt usoare, foarte rezistente, sustin greutati surprinzatoare, se pliaza usor pentru depozitare facila si, in plus, aveti la dispozitie o gama bogata de formate si dimensiuni, acestea oferindu-va un nivel inalt de flexibilitate pentru sala care trebuie sa se plieze mereu pe alte preferinte.

Insa, e drept, atunci cand ne gandim la mobilier pliabil pentru evenimente ne gandim intai de toate la caracterul utilitar. Este absolut esential ca piesele folosite in acest scop sa fie durabile si de incredere, iar detaliile estetice se completeaza, de regula, ulterior, prin alte artificii de design.

Ei bine, ZOWN face un pas inainte si pune la dispozitie o gama de mobilier pliant premium, cu aceleasi trasaturi rezistente, durabile si de eficienta cu care ne-a obisnuit, dar aduce in plus si o eleganta surprinzatoare pentru categoria de produs. Iar aceasta eleganta se simte, la propriu:

Si se vede in detalii mari si mici, oferindu-va posibilitatea de a beneficia, de exemplu, de o masa estetica, fara niciun alt adaos in afara de o simpla fata de masa. In rest, asa cum v-am spus deja, puteti miza pe aceeasi calitate pentru care este recunoscut brandul ZOWN: soliditate, durabilitate, stabilitate, sistem de blocare manuala, ergonomie, structura ranforsata etc.

Va invitam sa descoperiti noua colectie premium de mobilier pliabil marca ZOWN (mese si scaune) si va stam la dispozitie pentru orice alt tip de informatie ati mai putea avea nevoie. Contactati-ne cu incredere, prin orice mijloc va este cel mai la indemana! Echipa Chairry este mereu pregatita 🙂

Articole similare