O colaborare ChairryTucano ce durează de 5 ani!

Pentru că, plecând de la motto-ul său, Chairry te poartă dincolo de utilitatea unui simplu element de mobilier, dincolo de design, formă sau fond…

Pentru că mobilierul Chairry aduce spațiului mult mai mult decât confort și relaxare…

Pentru că specialiștii Chairry imprimă fiecărui loc pe care-l amenajează un ambient plăcut prin forme potrivite, calde, care emană energie pozitivă și te învăluie într-o atmosferă unică, plină de armonie, echilibru și creativitate!

Deoarece în spatele motto-ului său, Tucano evocă dorința de reîntoarcere la modul natural de a trăi, cu dragoste, pacifism și libertate de gândire…

Deoarece Tucano implementează noul concept de coffee shop – cafenea ca spațiu creativ, în care ideile prind viață…

Deoarece prin echipa sa tânără, dinamică și inovativă, Tucano reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei care le trec pragul!

Așa ne-am cunoscut, acum cinci ani, atunci când brandul Tucano Coffee a ajuns în România.

Și așa am devenit parteneri!

Pentru că avem aceleași principii, iubim comunitatea din care facem parte și susținem inițiativele care inspiră deschidere, încredere, creativitate.

Și de aceea am ales să punem umărul și să contribuim la amenajarea fiecărei cafenele din România cu cele mai potrivite piese de mobilier.

În prezent ne găsiți amprenta în toate cele 16 cafenele Tucano din Arad, Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

Pentru că, până la urmă, tot ceea ce contează e Love.Peace.Coffee. with Chairs and more

Articole similare