În pragul Sărbătorilor și a evenimentelor importante ne amintim mai bine ca niciodată că munca pe care o facem mereu cu drag are într-adevăr impact, pentru că mesele și scaunele nu sunt simple piese de lemn, metal sau plastic menite să populeze aleatoriu un spațiu. Nicidecum!

Mesele au adunat dintotdeauna familii și prieteni în jurul lor, au fost martore la poveștile împărtășite și vibrează la emoțiile transmise de meseni. Și, până la urmă, toate evenimentele importante ale vieții ajung să fie celebrate și în jurul mesei. Iar scaunele îi unesc și apropie pe cei prezenți și îi ajută să stea confortabil pentru a nu avea altă grijă decât să se bucure de clipele petrecute împreună cu cei dragi.

Așa că în zile ca cea de astăzi ne bucurăm la gândul că vom fi, cumva, parte dintr-o mulțime de evenimente reușite și că putem să contribuim prin ceea ce facem la geneza unor momente frumoase.

Vă dorim să-i puteți aduna în jurul mesei de Paște pe cât mai mulți dintre cei dragi vouă, să depănați amintiri frumoase și să creați altele noi! Sărbători fericite!

Articole similare