Suntem foarte selectivi atunci cand ne alegem partenerii si, desi v-am mai spus ca suntem mereu in cautare de produse noi, deosebite, avem intotdeauna grija sa privim si in spatele design-ului, mai ales pentru ca domeniului HORECA i se preteaza exclusiv mobilier care trebuie sa reziste testului timpului si al folosirii intense.

V-am povestit recent despre parteneriatul nostru cu ACTIU si speram ca am reusit aici sa va facem sa intelegeti de ce i-am ales. Astazi, in schimb, a venit vremea sa vorbim despre un alt furnizor de-al nostru, furnizor pentru care suntem, de asemenea, unic reprezentant in Romania – SCAB Design. Colaboram deja de mult timp cu oamenii din spatele acestui brand si nu ne-au dezamagit niciodata, motiv pentru care credem ca ar trebui sa-i cunoasteti si voi mai bine.

SCAB Design inseamna forta creatoare, atentie la detalii, concepte frumoase si, nu in ultimul rand, functionalitate. SCAB s-a nascut in 1957 si a devenit rapid un simbol italienesc in domeniu, mai ales pentru ca-si sadise radacini adanci in traditie.

Probabil ca tot aceste radacini ii imping sa fie de-a dreptul perfectionisti si nu vorbim doar despre procesul de design in sine, ci si despre cercetare, productie si distributie. De fapt, devotamentul lor pentru ideea de a nu lasa nimic la voia intamplarii se vede inclusiv in grija pentru mediu, iar acesta este un aspect pe care l-am apreciat intotdeauna. Toate materialele care alcatuiesc piesele lor de mobilier (si vorbim inclusiv de tehnopolimeri) sunt 100% reciclabile, fiecare element este marcat corespunzator pentru a putea fi sortat cu usurinta si, in plus, si-au optimizat toate sistemele pentru eficienta maxima, evitand risipa de resurse de orice fel.

Insa stim sigur ca in acest domeniu ceea ce recomanda cel mai bine munca este produsul in sine, asa ca va invitam sa vedeti cateva creatii SCAB Design pe care le-am preluat in portofoliul nostru:

 1 2 3 4 5

Daca v-am trezit interesul, gasiti multe alte modele in sectiunea noastra de scunane moderne si nu numai. Ori, daca vreti sa vedeti cu ochii vostri scaunele care v-au atras atentia, va asteptam cu drag in Showroom-ul nostru din incinta Complexului Faur.

Articole similare