Avem noroc sa ne placa provocarile, pentru ca fiecare proiect este diferit si vine la pachet cu cerinte aparte care impun solutii personalizate. Iar acest ritm de lucru ne-a obisnuit sa fim flexibili si adaptabili, dar si sa cautam pentru portofoliul propriu piese foarte diferite, care sa se plieze pe orice fel de nevoie.

De pilda, v-am aratat aici un exemplu de spatiu pentru care am furnizat mobilier din lemn, elegant, sobru, clasic si cu usoare note moderne. Acestea erau caracteristici ale localului, deci si mobilierul trebuia sa ii reflecte specificul. Astazi, in schimb, va vom arata o mostra dintr-un spatiu cu cerinte aproape la polul opus – Ceva Dulce din Timisoara.

Am putea spune ca vorbim despre un fel de cofetarie, dar nu ar fi chiar o descriere corecta. Insa, daca veti trece pragul spatiului care gazduieste Ceva Dulce veti descoperi „dulciuri delicioase din lumea intreaga. Aproape prea frumoase pentru a fi mancate.” Iar din esenta conceptului lor fac parte „borcanase simpatice cu bomboane colorate, pungute cu jeleuri si cutii cu ciocolata irezistibila”, deci e usor de ghicit ca se identifica pe deplin cu joaca, bucuria, deschiderea si culorile. Fireste, asa cum am stabilit deja, mobilierul trebuia sa fie in aceleasi note ludice, vesele si provocatoare cromatic, iar ceea ce le-am pus la dispozitie s-a concretizat in aceasta forma:

fewew

Ne-a placut mult conceptul lor si designul propus de Ezzo Design. Si acum, uitandu-ne la cat de frumos s-au aranjat si integrat piesele noastre de mobilier in acel ansamblu, aproape ca avem senzatia ca ne-am fi jucat, ceea ce ne intareste cu atat mai mult devotamentul fata de ceea ce deja iubim sa facem. Ba, mai mult, suntem fericiti cu gandul ca toti cei care vor ajunge acolo sa se „indulceasca” vor pleca pe deplin zambitori, pentru ca tot decorul le-a inspirat bucurie si optimism.

Articole similare