V-am tot spus ca portofoliul nostru este intr-un proces constant de rafinare si suntem intotdeauna atenti la noile tendinte si la producatori de mobilier de peste tot din lumea pentru a va pune la dispozitie mobilier de calitate, cu design deosebit, atat pentru spatiile din zona HORECA (hoteluri, restaurante, baruri, cafenele etc.), cat si pentru birouri.

Avem colaborari cu parteneri din Spania, Italia, Grecia, Germania, Marea Britanie, Turcia si nu numai. De fapt, pe unii vi i-am prezentat deja (de exemplu, Actiu sau ZOWN), iar astazi vrem sa va vorbim despre B&T.

B&T are mai bine de douazeci de ani de experienta in domeniul mobilierului. S-a nascut in 1993, intr-un atelier specializat in metale si si-a dorit de la bun inceput sa creasca si sa devina un brand recunoscut la nivel mondial. Astazi se poate spune cu siguranta ca si-a implinit acest vis, pentru ca mobilierul lor completeaza spatii din intreaga lume, in cincizeci de tari, din Franta pana in Emiratele Arabe si din Australia pana in Romania.

Desi este de sorginte turca, nu veti gasi in modelele lor elementele bogate la care v-ati gandi in mod normal atunci cand vine vorba despre o cultura orientala. Nicidecum. B&T are mai degraba piese moderne, minimaliste, contemporane, exact asa cum v-ati astepta de la un brand global.

Conceptele-nucleu din spatele filozofiei lor sunt calitatea si dorinta de progres, iar peste ele se impletesc dragostea pentru design si devotamentul pentru confort, toate intr-un cadru delimitat de simbioza dintre designer, producator si clientul final.

Au procedee complexe si variate prin care aduc la viata scaune, canapele, fotolii si mese, acordand aceeasi atentie si structurii functionale si detaliilor din finisaje. Sunt artizani ai metalului, doar asa au si pornit la drum, maestri ai spumei poliuretanice si artisti ai tapiteriilor. Asadar, suntem bucurosi ca putem aduce piesele lor pe piata din Romania si va asteptam sa descoperiti ce vi se potriveste din gama lor de produse (nu uitati ca, pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati aici).

Iar la final, fireste, cel mai bine ii recomanda propria munca, nu-i asa?

Articole similare