Incepe oficial sezonul estival si, chiar daca 1 Mai nu ne prinde cu temperaturi generoase, vara incepe sa se simta in aer si am cam inceput sa numaram zilele pana cand isi va intra in drepturi depline dinastia sezlongurilor si a umbrelelor de plaja. Doar ca noi, cand ne gandim la mobilier pentru piscina si plaja, nu avem cum sa nu ne gandim si la partenerii nostri de la Balliu.

Apelam frecvent la furnizorul nostru spaniol si facem asta pentru ca stim ca produsele Balliu ii recomanda ca fiind cu adevarat ”specialisti in mobilierul de exterior pentru profesionisti”. De fapt, si-au propus de la bun inceput sa creeze si sa produca produse de cea mai buna calitate pentru aceasta nisa si fac asta cu succes de mai bine de 45 de ani, cu cercetare si dezvoltare continua. Au devenit pe buna dreptate un brand global care colaboreaza inclusiv cu marile lanturi hoteliere ale lumii si ne confirma cu fiecare comanda ca intr-adevar ”obtin cele mai bune rezultate in functionalitate, confort si durabilitate”, combinand ”cele mai bune idei tehnice cu ultimele tendinte in design”.

Sunt dedicati, iubesc inovatia si cred cu tarie in ideea de echipa, in calitate si in sustenabilitate. Si pun toate aceste cinci valori esentiale pentru ei in produsele si serviciile lor. Lucreaza in principal cu rasini si aluminiu, dar materia prima este special facuta pentru ei, iar asta nu poate insemna decat cadre foarte rezistente. Dar la fel de rezistente sunt si tesaturile adiacente, Balliu fiind unul dintre pionierii utilizarii benzilor de poliester pentru sezlonguri. Nu in ultimul rand, ceva ce ne place foarte mult la ei este dragostea pe care o impartasim pentru culoare; nu se tem de culori vii, de nuante tari, de combinatii indraznete, iar asta sigur e ceva ce-l va avantaja si pe clientul final, pentru ca nu are cum sa nu iasa in evidenta cu asemenea mobilier estival!

Va dorim o mini-vacanta de 1 Mai revigoranta, fie ca asta inseamna relaxare sau petreceri nebune pe litoral. Noi abia asteptam sa ne vedem iar piesele zambind in soare la malul marii!

Articole similare