Chairry a devenit de curand reprezentant oficial al brandului ACTIU in Romania. Imediat ce am vazut cateva dintre produsele lor am simtit ca s-ar potrivi de minune in portofoliul nostru, pentru ca sunt cu adevarat deosebite si credem ca se disting net de orice altceva exista in acest moment la noi pe nisa office.

Ce ne-a placut la ei? Probabil e deja evident ca ne-au atras elementele ce tin de design, dar atractia noastra pentru mobilierul ACTIU e fundamentata pe mult mai mult decat pe aparente. Am avut ocazia sa le vizitam sediul din Spania si am intrat in contact cu ideea lor de cultura organizationala. Le-am vazut de aproape o buna parte din potrofoliu si am studiat cu atentie inclusiv felul in care produc mobilierul. Ne-a placut tot ce am gasit acolo si ne-a cucerit pe deplin si faptul ca si-au propus sa revolutioneze ideea de spatiu de lucru. Poate ati ghicit deja din nume, dar esenta principiilor lor se leaga de miscare, iar asta se vede si in forma, dar mai ales in abordare, caci sunt deschisi spre schimbare si inovatie.

Ce ii misca? Ei insisi spun ca ii misca ideea de crestere (la urma urmei au pornit dintr-un simplu orasel, iar acum sunt in 70 de tari pe 5 continente), atentia pentru detalii si confort, respectul pentru mediu, grija pentru cea mai importanta resursa a lor – oamenii, talentul si implicarea lor, sustenabilitatea, tehnologia si comunicarea. De fapt, poate asta s-ar putea sa va arate mai bine ce ii misca intr-adevar pe cei de la ACTIU:

Si da, am vorbit serios, au mare grija la aspectele ce tin de mediu, iar in acest sens nu va spunem decat ca sediul lor a fost prima cladire industriala din Europa certificata LEED Gold, o recunoastere autentica a sustenabilitatii constructiei:

Asadar, oricand va veti dori sa va transformati biroul, contactati-ne cu incredere! Avem solutii complete, frumoase, practice si creative!

Articole similare