Stiti deja ca suntem mari iubitori de soare si culoare, asa ca abia am asteptat primavara, iar acum, cand a inceput sa se arate, noi, echipa Chairry, o intampinam cum se cuvine, in stilul nostru caracteristic – cu nuante vesele si mobilier pentru exterior.

Da, da, am observat cu mare drag ca terasele au inceput sa se amenajeze, chiar si sub soarele timid de inceput de martie, semn ca nu ne mai desparte prea mult timp de sezonul cald. De fapt, apropo de vara, asteptam cu entuziasm sa va prezentam piesele de mobilier (pentru terasa, respectiv piscina si plaja) pe care vi le propunem pentru sezonul estival 2016!

Si veti avea ocazia sa vedeti selectia noastra in foarte scurt timp, pentru ca urmeaza sa participam si anul acesta la Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica din cadrul Targului de Turism de la Constanta. Evenimentul organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in parteneriat cu CJ Constanta, a ajuns deja la cea de-a XIV-a editie si, ca in fiecare an, va vom astepta cu drag la standul Chairry din cadrul Pavilionului Expozitional din Statiunea Mamaia.

Vom fi acolo pe toata durata evenimentului, asa ca speram sa ne vedem si sa vorbim despre mobilier, calitate, industria HORECA si orice altceva v-ar mai preocupa, intre 17 si 20 martie. Programul de vizitare va fi intre 10:00 si 18:00 in fiecare zi, cu exceptia zilei de duminica (20 martie), cand puteti vizita Salonul doar pana la ora 16:00.

Desigur, evenimentul se adreseaza mai ales celor din industria HORECA, respectiv managerilor de restaurante, hoteluri, cafenele, pub-uri etc., dar ii asteptam cu bratele deschise pe toti iubitorii de mobilier, de design si de frumos. De asemenea, suntem nerabdatori sa ne intalnim cu vechi prieteni si sa vedem noile tendinte din industrie pentru dotarile complementare mobilierului de care ne ocupam noi.

Articole similare