Noile provocări globale conduc implicit la schimbarea mediilor de lucru corporative, la înlocuirea rigidității din spațiile de birouri. Dotarea lor cu mobilier versatil și elemente auxiliare reprezintă soluția pentru amenajarea și reconfigurarea rapidă, în funcție de situațiile momentului.

Conceptul AGILE se bazează pe creșterea gradului de încredere în cadrul echipei și pe încredințarea acestora cu responsabilități, permițând fiecărui membru să lucreze unde se simte confortabil, în modul în care simte că este cel mai eficient. Aceasta filosofie de lucru continuă conceptul Cool Working by Actiu care presupune delimitarea spațiilor destinate concentrării, lucrului în echipă, zonelor pentru discuții private sau pentru recreere.

Creată pentru a sprijini activitățile cotidiene din zonele de lucru și colaborare, pentru a promova sisteme de lucru sigure și eficiente sau pentru a optimiza spațiile companiei, Colecția AGILE de la Actiu cuprinde următoarele produse noi:

Caddy 500 – Gamă de panouri și ecrane independente mobile

Panouri despartitoare independente mobile

Ideale pentru împărțirea spațiilor de lucru în diferite zone, dar și pentru crearea unor micro-reliefări efemere, aceste panouri despărțitoare pot delimita și adapta imediat încăperea.

Pentru a crește operativitatea, panourile pot fi dotate cu diferite elemente și accesorii opționale, tablă pentru scris, ecran video, tăvițe decorative. De asemenea pot fi tapițate cu materiale fonoabsorbante, astfel spațiul delimitat acustic va putea fi folosit și pentru discuții private sau mici ședințe organizate ad-hoc, fără a-i deranja pe ceilalți membri ai echipei.

Idei de amenajare a spațiului care includ aceste panouri:

Grada – mobilier multifuncțional modular

Grada permite reproiectarea operativă a spațiului datorită modularității și a rotilelor încorporate, oferind echipelor posibilitatea reconfigurării spațiului în conformitate cu nevoile sau metodele de lucru proprii.

Modulele sunt atent create incluzând pe de o parte spații pentru depozitare și rafturi, iar pe de alta au o generoasă zonă de ședere, care poate fi completată cu pernuțe suplimentare pentru un plus de confort.

Idei de amenajare a spațiului care includ aceste piese de mobilier:

Panouri acustice decorative

Angajații care lucrează în birouri open-space au nevoie de o atmosferă liniștită și un ambient plăcut. Ambele condiții pot fi îndeplinite cu aceste panouri acustice care pot fi fixate foarte ușor pe perete. Ele pot fi montate individual sau în grupuri, iar gama largă de texturi și culori disponibile face posibilă crearea unor medii primitoare, calde și agreabile.

Măsuță auxiliară ușor de amplasat oriunde ai nevoie

Cu un design definit de linii fine și margini rotunjite, această măsuță se potrivește în diferite medii de lucru informale sau în zonele de recreere, unde poate fi combinată perfect, lângă canapele sau fotolii. Datorită înălțimilor diferite poate fi folosită ca măsuță de cafea, măsuță de scris sau de lucru la laptop.

În galeria de mai jos îți prezentăm câteva modalități de amenajare a biroului urmând liniile conceptului AGILE by Actiu. Dacă te inspiră, contactează-ne și îți vom găsi soluțiile optime pentru compania ta!

Articole similare