De astazi, 26 martie 2015 (intre 10:00 si 19:00), si pana duminica, 29 martie 2015 (intre 10:00 si 12:00), vom fi prezenti la Pavilionul expozitional din statiunea Mamaia, cu un stand Chairry dedicat celei de-a XIII-a editie a Salonului de dotari hoteliere si alimentatie publica – Litoral 2015, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta.

Suntem onorati sa revenim la acest eveniment, singurul de acest fel din Constanta, printre cei mai importanti furnizori din industria HoReCa si abia asteptam sa facem cunostinta, sa aflam ce tip de mobilier sau decoratiuni aveti nevoie pentru spatiul dumneavoastra si sa gasim impreuna cele mai bune solutii. Oferta noastra acopera orice fel de dorinta ati avea, indiferent daca sunteti constransi de un anumit stil, de o anumita paleta cromatica, de un anumit material sau de buget.

Cu siguranta veti gasi la noi scaune, mese, fotolii, canapele si accesorii pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, cafenele, sali de conferinta, sali de evenimente, terase, piscine etc. Toate piesele noastre sunt de cea mai buna calitate, concepute pentru uz intens si confortabile. Cat despre design, stim bine ca fiecare spatiu are personalitatea sa, asa ca avem orice, de la piese clasice, sobre si “cuminti” la modele moderne, minimaliste si de-a dreptul indraznete. De asemenea, vrem sa stiti ca unele dintre produsele din portofoliul nostru le veti gasi exclusiv la noi, in Romania.

Si nu in ultimul rand, ne-am pregatit riguros si pentru mobilierul de vara, pentru ca stim ca multi dintre dumneavoastra planificati de zor urmatorul sezon estival. Deci puteti conta pe noi si pentru sezlonguri, baruri, umbrele, mese de exterior, ba chiar si pentru sisteme de dus si o multime de alte accesorii necesare pentru plaja, terasa si, in general, pentu spatiile de exterior.

Asadar, va asteptam cu drag la standul nostru. Consultantii nostri au ani buni de experienta in domeniul HoReCa si abia asteapta sa discutati despre mobilier. In plus, va pregatim acolo si cu un discount. Haideti sa aflati despre ce este vorba si sa descoperiti lumea Chairry!

Articole similare