În perioada 26-29 martie 2014 suntem prezenți la Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică – Litoral 2014 – ediția a XII-a și vă așteptăm cu drag la standul Chairry din Pavilionul Expozițional din Stațiunea Mamaia pentru a vă prezenta produsele noastre.

Am adus cu noi doar mică parte din ceea ce putem oferi clienților noștri din domeniul HORECA, dar sunt mostre relevante pentru portofoliul nostru variat și, mai ales, pentru calitatea produselor:

Chairry Salon Mamaia

Așadar, veți găsi la noi: mese, fotolii, canapele, scaune din lemn, scaune metalice, scaune din policarbonat, scaune de polietilenă sau injectate cu fibră de sticlă, cu spătar sau fără, cu brațe sau fără, cu picioare mai lungi sau mai scurte și în orice culoare. Avem scaune moderne, clasice, elegante sau minimaliste, potrivite pentru orice tip de spațiu: birouri, restaurante, hoteluri, săli de conferințe și evenimente, pub-uri, baruri, cluburi, cafenele, localuri, cofetării, saloane, săli de așteptare sau chiar grădinițe. Dar nu am uitat că suntem pe litoral și, special pentru sezonul estival, am adus și mostre de șezlonguri, umbrele de soare, mobilier pentru terasepiscine și plaje. Și nu în ultimul rând, avem pentru dumneavoastră și obiecte decorative și ambientale, potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, de la tablouri la statuete îndrăznețe.

De asemenea, vă reamintim că suntem reprezentanți unici în România pentru ZOWN:

Salon Chairry Mamaia ZOWN

Vă așteptăm în perioada 26-28 martie între orele 10:00 și 18:00, iar sâmbătă, 29 martie, între 10:00 și 16:00. Cu siguranță vom putea găsi împreună cele mai bune soluții pentru spațiile pe care doriți să le amenajați, pentru că marea majoritate a modelelor de scaune pe care le avem în portofoliu pot fi adaptate ca design, culoare și chiar materiale (pentru cele tapițate). Și nu uitați că toate produsele noastre sunt concepte să fie rezistente, să se comporte exemplar în condiții de uz frecvent, să nu se zgârie ușor, iar cele destinate spațiilor exterioare au și protecție UV.

Articole similare