Ieri, 13 Noiembrie 2014, a inceput cea de-a XXII-a editie a ROMHOTEL si, fireste, nu puteam lipsi de la ceea ce este de fapt Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Asadar, vom fi acolo, la Centrul Expozitional Romexpo, pana Duminica, dornici sa vorbim despre mobilier, dar si sa luam pulsul actual al industriei HORECA.

Deja ne-am bucurat sa aflam ca domeniul in care activam pare sa fie in plin avant, pentru ca Institutul National de Statistica a notat o crestere cu 3,5% fata de anul trecut in ceea ce priveste cererea pentru servicii turistice. Probabil cresterea se va simti si la nivelul evenimentului in sine, iar in 2013 fusesera deja prezente 76 de companii din Romania, Bulgaria, Germania, Republica Moldova, Slovacia si Polonia, respectiv 16.000 de vizitatori.

Ca si anul trecut, expozitia se desfasoara in paralel cu Targul de Turism al Romaniei, iar asta ni se pare firesc, pentru ca vorbim despre un domeniu care se impleteste natural cu HORECA.

Insa interesul nostru principal se centreaza pe specificul industriei ospitalitatii si prezenta noastra la ROMHOTEL e in egala masura o maniera profesionala de a ne expune produsele si serviciile, dar si o experienta de invatare, pentru ca avem ocazia sa vedem si celelalte tipuri de echipamente si dotari necesare hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor etc. Ni se pare important sa ramanem la curent cu toate noutatile si, in general, cu tot ceea ce se intampla in industria noastra, pentru ca mobilierul face parte dintr-un tablou mai amplu si trebuie sa completeze armonios un concept in fiecare hotel sau local in care il livram.

Despre standul Chairry n-am vrea sa va spunem aici prea multe. Preferam sa va aratam cateva imagini si sa va invitam la fata locului, sa vorbim despre ce aveti nevoie si sa cautam solutii impreuna, pentru ca oricum nu am putut aduce cu noi decat foarte putine mostre din portofoliul propriu:

 romhotel2 romhotel3 romhotel5 romhotel4

De asemenea, va “prevenim” ca veti mai gasi piese Chairry si alaturi de Mareea, EuroGhid HORECA sau Primaria Bucuresti:

romhotel7 mareea romhotel6 euroghid horeca romhotel8 primaria b

Articole similare