N-am apucat sa va povestim pe larg despre faptul ca Chairry a devenit de curand reprezentant oficial ACTIU in Romania si va scriem sigur despre asta saptamana viitoare, dar suntem foarte ocupati! Tocmai ce ne-am intors de la ei, din Spania, si am fugit in Germania, la Koln, pentru a vedea piesele expuse la ORGATEC.

Probabil ca stiati deja ca suntem mereu cu ochii dupa noutati si abia asteptam sa ne imbogatim portofoliul cu modele deosebite, dar trebuie sa recunoastem ca cei de la ACTIU, cu care ne-am si reintalnit la ORGATEC, ne-au deschis apetitul pentru mobilierul de birou (apropo, incepeti sa gasiti deja modele din acest brand in sectiunea noastra de scaune de birou). Iar la ORGATEC am descoperit cu adevarat o lume complet dedicata spatiilor de lucru.

Editia 2014 se desfasoara intre 21 si 25 Octombrie si isi propune sa adune producatori de mobilier, deisgneri, arhitecti si alti specialisti din intreaga lume, cu scopul de a redefini birourile moderne si de a le transforma in spatii care ofera conditii ideale de lucru. De fapt, pentru conditii ideale de lucru nu vorbim doar despre un anumit tip de mobilier, ci si de aspecte care tin de iluminare sau acustica, iar toate acestea si toate detaliile care le influenteaza vor fi puse in discutie.

Ne bucuram sa fim aici si este o oportunitate minunata de a vedea noile tendinte pentru 2015 si de a vedea atat de multe solutii creative la un loc. Este cu adevarat un eveniment de mare anvergura (nu va spunem decat ca la ultima editie, cea din 2012, au participat 622 de expozanti din 53 de tari si aproximativ 50.000 de vizitatori din 123 de tari). Si asta ne ajuta sa surprindem cu adevarat esenta schimbarii de pe nisa mobilierului de birou, pentru ca intr-adevar, in ultimii ani munca noastra s-a transformat mult mai mult si mai rapid decat s-au schimbat spatiile in care ne desfasuram activitatile si se simte din ce in ce mai acut nevoia de schimbare. Cum va arata schimbarea? Vedeti cu ochii vostri cateva mostre (si gasiti mai multe fotografii pe pagina noastra de Facebook sau Pinterest):

photo 8 photo 5 photo 12 photo 15 photo 23 photo 33 photo 16 photo 24 photo 31

Articole similare